Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ:

Δεν θα αφήσουμε μόνο του ούτε ένα σωματείο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΕΠΣΛ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 20:00

Αποφασισμένη να μην ξεκινήσει τα τοπικά πρωταθλήματα εάν δεν αρθεί το μέτρο της αγωνιστικής απαγόρευσης στα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ παρουσιάζεται η ΕΠΣΛ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης «εάν δεν παρθεί πίσω αυτό το μέτρο, θα πάμε σε αναστολή. Στηρίζουμε και το τελευταίο σωματείο. Έστω και ένα σωματείο να μην εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, εμείς θα πάμε σε αναστολή των πρωταθλημάτων. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι δεν πρέπει να επιβληθούν αγωνιστικές ποινές στα σωματεία που δεν μπορούν να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ. Οι ποινές να αφορούν στις οικονομικές επιχορηγήσεις και στο δικαίωμα ψήφου. Επίκειται και η Γ.Σ. της ΕΠΟ, στην οποία θα ληφθούν και εκεί αποφάσεις επί του θέματος. Θα περιμένουμε και την άλλη εβδομάδα μήπως αλλάξει κάτι. Εάν δεν αλλάξει κάτι, τότε τόσο η Α’ DE-TOX όσο και το Κύπελλο δεν θα ξεκινήσουν» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα τα εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΕΠΣΛ σωματεία από τον νομό (που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα) ανέρχονται στα 34, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής για άλλα 33.
Συγκεκριμένα στο μητρώο της ΓΓΑ βρίσκονται τα σωματεία Αστραπή Ν. Πολιτείας, Ακαδ. Τυρνάβου, Τύρναβος 2005, Θύελλα Βασιλή, Αναγ. Αρμενίου, Α.Ε.Λ., Νεάπολη, Ατρόμητοι/Θύελλα, Αχιλλέας Φαρσάλων, Λάρισα ‘88, Θερμαϊκός Στομίου, Δαμασιακός, Α.Π. Ελασσόνας, Απόλλων Γαλήνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Δόξα Βλαχογιαννίου, Χαραυγή, Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Μυραϊκός, Ιπποκράτης, Όλυμπος Καρυάς, Όλυμπος Γόννων, Τοξότης, Αμπελόκηποι, Ναρθάκι, Αναγ. Ευαγγελισμού, Μαρίνος Αντύπας, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Φαλανιακός, Δήμητρα Γιάννουλης, Κίσσαβος Συκουρίου και ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass