Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ τίμησαν τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2022 20:15

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του καθιερωμένου τουρνουά ποδοσφαίρου «Σάββας Αβραμίδης», το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, με προσκεκλημένο τον διεθνή Γιώργο Κούδα, διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Πολίχνης, εκδήλωση στη μνήμη του παλαίμαχου Παναγιώτη Αργυρόπουλου (αγωνίσθηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ την αγωνιστική περίοδο 1982-83).


Δημοτική Αρχή, Βετεράνοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ και μέλη της ιστορικής ομάδος «τσικό» Τότεναμ Πολίχνης, παρουσία αθλητών τμημάτων υποδομής των συλλόγων του Δήμου Παύλου Μελά, τίμησαν τη μνήμη του πολιχνιώτη ζογκλέρ που «έφυγε» τον Μάρτιο του 2019, στα 58 του χρόνια.
Ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος από τους πρωτοπόρους στην οργάνωση ακαδημιών και ποδοσφαίρου Σάλας 5Χ5 φόρεσε τις φανέλες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΛ επί Γιάτσεκ Γκμοχ, της Καστοριάς, του Ολυμπιακού Βόλου, του Φοίνικα Πολίχνης, της Αναγέννησης Νεάπολης, της Ελπίδας Πολίχνης, του Εθνικού Σοχού, ενώ διετέλεσε πρόεδρος στον Φοίνικα Πολίχνης και τους Λέοντες.
Την οικογένεια του Παναγιώτη Αργυρόπουλου τίμησαν τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι Σάκης Τσιώλης, Τάκης Παραφέστας, Νίκος Βλαχούλης εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους της Λάρισας.
Ο Άκης Αράπογλου, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Παύλου Μελά και ποδοσφαιριστής που προήρθε από το φυτώριο ταλέντων του Σάββα Αβραμίδη, βράβευσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Παύλου Μελά, τους βετεράνους της ΑΕΛ, της ομάδος που έδωσε φωνή και δύναμη στο ποδόσφαιρο της ελληνικής επαρχίας τη δεκαετία του ΄80 και αγαπήθηκε από όλους τους φιλάθλους για τις υπερβάσεις της.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης απένειμε πλακέτα στον Γιώργο Κούδα, υπενθυμίζοντας σε όλους τη μέγιστη συμβολή του ηγέτη του δικεφάλου, στη διάδοση της ιδέας του ΠΑΟΚ σε όλη την επικράτεια και την ομογένεια.
Η διοργάνωση του Τμήματος Αθλητισμού και της Διεύθυνσης Αθλητισμού - Πολιτισμού - Παιδείας ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των βετεράνων του ΠΑΟΚ, της Λάρισας και της ... Τότεναμ Πολίχνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass