Ηττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας

*Χθες στο AEL FC ARENA από τον Αγροτικό Αστέρα που ανέβηκε στη Super League 2 με σκορ 3-1

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2022 20:29

Του Χρήστου Αρχοντούλη


Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Μετά την Παναχαϊκή, που πανηγυρίζει ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο στη Super League 2, το «εισιτήριο» ...τσέκαρε στην προτελευταία «στροφή» των μπαράζ ανόδου και ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε 3-1 του Ηρακλή Λάρισας, έφτασε τους 10 βαθμούς και εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Ο χθεσινός αγώνας στο AEL FC ARENA είχε ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους, που πανηγύρισαν στο τέλος με τους 40 περίπου φιλάθλους τους την άνοδο, ενώ οι «κυανόλευκοι», που δεν είχαν κίνητρο, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.
Μοναδικό ευχάριστο γεγονός για τη λαρισινή ομάδα ήταν η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Δημήτρη Χασομέρη, ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και θα μπορούσε μάλιστα να χρησθεί σκόρερ στο 90’+2’, όταν σε σέντρα του Λώττα από τα αριστερά, στην κεφαλιά που έπιασε ο επιθετικός του Ηρακλή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκιουλμετάρογλου.
Μεγάλο επίσης όφελος για τη λαρισινή ομάδα η συμμετοχή του νεαρού αμυντικού του Ηρακλή, Μιχάλη Γαργάλα, που είναι γεννηθείς το 2005 και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Αποτελεί βασικό μέλος και της Μικτής ΕΠΣΛ και προέρχεται από την Ακαδημία του σωματείου.
Ο Ηρακλής Λάρισας χρησιμοποίησε και νέα παιδιά στη σύνθεσή του, με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.
Η ομάδα θα περιμένει την πιθανή αναδιάρθρωση, που θα την οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε ο Μελισσόπουλος στο 24ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όταν ο Χάμος ανέτρεψε τον Ψάλτη, ενώ το 2-0 έγινε στο 37’ με αυτογκόλ του Τάρτα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαλκιαδάκη. Ο Γκίκα μείωσε στο 57’ με ωραίο σουτ για να διαμορφώσει ο Μελισσόπουλος το τελικό σκορ στο 72’, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Ηρακλή.
Οι νικητές που ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και με τους Μελισσόπουλο και Χαλκιαδάκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Πουλόπουλος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Κορωνά και Χρηστάκο, όλοι από την Ένωση Πειραιά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Τάρτας, Γαργάλας, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος (52’Λώττας), Αγριόδημος, Γκίκα (69’ Χασομέρης), Μπάμης (52’ Χρηστίδης), Αλεξίου, Παπαδόπουλος (59’ Καμπέρης), Ναρίνογλου.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κωνσταντίνος Γαλτσίδης): Γκιουλμετάρογλου, Καλλίδης (78’ Σαπουντζής), Ζουλούμης, Νικολαΐδης, Ψάλτης (46’ Παπακωνσταντίνου), Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης (76’ Πορτοκαλάς), Χαλκιαδάκης (61’ λ.τ. Κατσιάκης), Ζαφειρίδης, Καραγιάννης, Μελισσόπουλος (76’ Καθάριος).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναχαϊκή - ΠΑΟ Ρουφ    2-1
(7’, 83’ Κέρι σουτ – 85’ Καλλέργης σουτ)
Ηλιούπολη-Προοδευτική    1-0
(2’ Ταβάρες σουτ)
Ηρακλής Λάρισας - Αγροτικός Αστέρας    1-3
(57’ Γκίκα σουτ – 24’ πεν, 71’ Μελισσόπουλος σουτ, 37’ αυτ. Τάρτας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναχαϊκή    10-3    15
Αγρ. Αστέρας    9-6    10
Μκεδονικός    3-2    8
Προοδευτική    6-2    7
......................................
ΠΑΟ Ρουφ    5-7    6
Ηλιούπολη    3-5    4
Ηρακλής Λ.    2-13    1
*Δεν έχει κάνει το ρεπό του ο Αγροτικός Αστέρας.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(7η , 11 Ιουνίου, 17:30)
Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική-Παναχαϊκή
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Μακεδονικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass