Παραλειπόμενα και άλλα...

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2022 20:30

Ποδοσφαιροπαρέα
Άνθρωποι που υπηρέτησαν και υπηρετούν ακόμη το ποδόσφαιρο από διαφορετικά πόστα, έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν όλοι μαζί, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των παιδιών τους. Όπως η συγκεκριμένη ποδοσφαιροπαρέα χθες στα γήπεδα του Sport Club Βουτυρίτσα με τους Δημήτρη Αβραμούλη, Βασίλη Μπακογιάννη και Τάσο Κουρδή. Μαζί τους και ο μικρός Μάριος, ο βενιαμίν της οικογένειας Β. Μπακογιάννη.

 

MPERITZAS-POYTAS-SIARKOS.jpg

Συνάντηση προπονητών
Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων αποτελούν τόπο συνάντησης αρκετών προπονητών που παρακολουθούν την εξέλιξη των μικρών άσων, όπως για παράδειγμα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις ο πρωταθλητής προπονητής του Δωτιέα Αγιάς Τάσος Μπεριτζάς με τον Γιάννη Σιάρκο, πρώην τεχνικό της Αστραπής Ν. Πολιτείας και τον Αντώνη Πούτα από τους μικρούς της Νίκης Μιχαήλ.

 

TYRNABOS-3.jpg

Απολαμβάνουν το θέαμα
Ακόμη και στα φιλικού χαρακτήρα παιχνίδια η κερκίδα είναι γεμάτη. Οικογενειακώς ή με καλή παρέα οι γονείς απολαμβάνουν το θέαμα και καμαρώνουν τα παιδιά τους.

 

giannouli.jpg

Οδεύει προς Χαλκιδική η Δήμητρα Γιάννουλης
Ποδοσφαιρικούς αγώνες «εκτός των τειχών» και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική θα δώσει τέλη Ιουνίου η Δήμητρα Γιάννουλης. Ο λαρισινός σύλλογος θα μετέχει σε κατασκήνωση το διάστημα 29/6 έως 7/7, συνδυάζοντας τα κατασκηνωτικά παιχνίδια με το ποδόσφαιρο. Η Ακαδημία της Δήμητρας Γιάννουλης θα μετέχει με τέσσερα ηλικιακά τμήματα με συνολικό αριθμό παιδιών τα 45.

 

xorto.jpg

Οχι άλλες τέτοιες εικόνες τη νέα σεζόν
Ένα σημαντικό στοιχείο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι ο γηπεδικός χώρος. Δυστυχώς δεν είναι λίγα τα παράπονα που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν από προπονητές και γονείς για την κατάσταση κάποιων γηπέδων, όπως του βοηθητικού της Ν. Πολιτείας, του Θεσσαλικού, της Γιάννουλης, των Αμπελοκήπων, του «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, κ.λπ. Ας το δουν οι αρμόδιοι, μιας και ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν, ούτως ώστε τη νέα χρονιά να μη δούμε αγωνιστικούς χώρους που βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και παράλληλα δεν επιτρέπουν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

xorto-1.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass