Οι νέοι της ΑΕΛ κλέβουν την παράσταση

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 (18:30) - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2022 17:10

«Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα ξεπεράσουμε τα όριά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αφενός για τα παιδιά που το αξίζουμε καθώς έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά, έχοντας καταφέρει να έχουμε μια καλή πορεία στη σεζόν.

Αφετέρου για την ομαδάρα μας, την ΑΕΛ που είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και της αξίζει να προσθέτονται συνεχώς όλο και περισσότεροι τίτλοι και έπαθλα στο ράφι της» δήλωσε ο 20χρονος Δημήτρης Μιλτιάδης ενόψει του σημερινού ημιτελικού αγώνα που δίνει η ΑΕΛ στο γήπεδο του Αιγάλεω με αντίπαλο την Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Super League 2 (18:30).
Μετά από μια δύσκολη πρόκριση την περασμένη Κυριακή επί της Ξάνθης στα πέναλτι, στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου του φάιναλ φορ που θα γίνει στην Αθήνα. Για την πρόκριση επί της Ξάνθης δήλωσε: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας που καταφέραμε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Επίσης θέλω να συγχαρώ και την ομάδα της Ξάνθης, καθώς ήταν ένας άξιος και δύσκολος αντίπαλος και είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο όμως καταφέραμε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον εκτός έδρας αγώνα Ξάνθη - ΑΕΛ πεισμώσαμε ακόμα πιο πολύ, βγάλαμε πάθος, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό καταφέρνοντας να πάρουμε την πρόκριση που όλοι τόσο θέλαμε. Τώρα είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον επόμενό μας αντίπαλο, την ομάδα της Κηφισιάς που και αυτή είναι πολύ δυνατή. Στόχος μας είναι ο τελικός και η κατάκτηση του τίτλου!».
Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Αποστόλης Ευαγγέλου μας είπε ότι  είναι κρίσιμο και αν κερδηθεί τότε η ομάδα θα έχει πάρει σε μεγάλο ποσοστό τον τίτλο. Για τον αγώνα αυτόν πήρε μαζί του δέκα επαγγελματίες (δικαίωμα συμμετοχής έχουν πέντε) τους: Γκοτζαμανίδη, Μιλτιάδη, Τσουμάνη, Αντωνόπουλο, Αγγελούλη, Κοτασανούλη, Ζησούλη, Τσέλα, Δάκτυλα, Κούκο.
Η αποστολή έφθασε χθες στην Αθήνα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Εβίτα» στην πλατεία Βάθης.

 

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Ο αντιεισαγγελέας Νικ. Μαργαρίτης άσκησε δίωξη σε βάρος του ΑΟ Ξάνθης Κ20 για παραβάσεις στον αγώνα Κ20 SL2 Ξάνθη – ΑΕΛ.
Αναλυτικά:
«Ο ποδοσφαιρικός αντιεισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του:
Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ Κ20 στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής Προημιτελικής Φάσης της Διοργάνωσης Νέων Κ20 Super League 2 με την ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ στις 22/5/2022 διότι μετά τον αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια στα αποδυτήρια που συνδέονται με βιοπραγία προσώπου, καθώς οπαδός της ομάδας της Ξάνθης επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ καταφέροντάς του χτυπήματα. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14, 15 παρ. 4 στοιχ.β, 5 στοιχ.στ, και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass