Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2022 20:29

Σήμερα ο τελικός ποδοσφαίρου της Αεροπορίας στο AEL FC ARENA
Σήμερα και ώρα 11:00 στο γήπεδο «AEL FC Arena» στη Νεάπολη, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2022, μεταξύ των αντιπροσωπευτικών ομάδων της 110 Π.Μ. (Λάρισα) και της 116 Π.Μ. (Άραξος). Οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν

πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, καθώς υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και, σε ένα γήπεδο στολίδι, αναμένεται να επιδείξουν το ταλέντο τους.

Φιλικό παιχνίδι στο Ομορφοχώρι
*ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
Μεθαύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο πλαίσιο της γιορτής Αναλήψεως του Σωτήρος, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους και τους νέους της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Ομορφοχωρίου. Καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου μισή ώρα νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

*Ο Λάμπρεχτ διαιτητής στο ματς της Εθνικής με τη Βόρεια Ιρλανδία
Ο Ερικ Λάμπρεχτ ορίστηκε από την UEFA να είναι ο διαιτητής στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Nations League, μεθαύριο Πέμπτη, απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο 37χρονος Βέλγος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρίεν Βενιζέρε και Γιο ντε Βέιρντ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Νέιθαν Βερμπούμεν. Υπενθυμίζεται ότι η εθνική ομάδα, θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), ενώ στη συνέχεια υποδέχεται την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass