MotoGP αλά... Γαλλικά

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2022 14:01

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών επέστρεψε με τον έβδομο αγώνα στο 2022 να διεξάγεται στο θρυλικό Λε Μαν.


Έπειτα από δύο εβδομάδες, το MotoGP ετοιμάζεται για ακόμα μία συναρπαστική μάχη, αυτήν τη φορά με το Grand Prix Γαλλίας. Ο έβδομος αγώνας της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Λε Μαν σήμερα στις 15.00, με τη δράση να αναμένεται με αγωνία. Στη Χερέθ, στην Ισπανία, είδαμε την Ducati με τον Πέκο Μπανάια να παίρνει μια επιβλητική νίκη και να «φωνάζει» πως φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι απλό, καθώς ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα και προηγείται στη βαθμολογία αναβατών με 89 βαθμούς. Από κοντά ακολουθεί ο Αλέις Εσπαργκαρό της Aprilia με 82, με τους δύο να έχουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από το υπόλοιπο grid.
Λίγες ημέρες μετά το GP Ισπανίας πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες δοκιμών στη Χερέθ, όπου όλα τα εργοστάσια δοκίμασαν λύσεις ώστε να κάνουν τις μοτοσικλέτες τους ταχύτερες. Αυτό αναμένεται να έχει αντίκτυπο στους επόμενους αγώνες, με αρκετές ομάδες να ψάχνουν επιπλέον απόδοση. «Η δεύτερη θέση στη Jerez ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ήθελα να κερδίσω», ανέφερε ο Quartararo. «Πραγματικά έφτασα πολύ κοντά, οπότε ανυπομονώ για μια ρεβανς στο Le Mans». «Αισθάνομαι θετικά αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ήταν μια απρόβλεπτη σεζόν μέχρι στιγμής».
«Τέλος πάντων, είναι ο αγώνας της πατρίδας μου, οπότε σίγουρα θα φτάσω στο όριο και θα τα δώσω όλα. Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό». Όπως γίνεται κάθε χρόνο, ο καιρός στο Λε Μαν αναμένεται να παίξει τα δικά του παιχνίδια, κάνοντας το τριήμερο ιδιαίτερα απρόβλεπτο για τις ομάδες και τους αναβάτες. H μάχη θα είναι για άλλη μια φορά συναρπαστική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass