Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2022 20:47

ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αιτήθηκαν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό

Από 22.000 εισιτήρια αιτήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.


Στη χθεσινή (4/5) πρώτη σύσκεψη των δύο φιναλίστ με τους αξιωματούχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής του καταληκτικού αγώνα της διοργάνωσης και τα μέτρα που θα πρέπει να ισχύσουν, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός «γιορτή». Και οι δύο ομάδες τόνισαν πως θα πρέπει να εξασφαλιστεί η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ζητώντας από κοινού 22.000 εισιτήρια για κάθε φιναλίστ. Όπως τόνισαν, δε, τα 44.000 εισιτήρια προς τις ομάδες και τα 5.000 εισιτήρια της Ομοσπονδίας (για να καλύψει τις δικές της ανάγκες σε χορηγούς κι όχι μόνο) είναι ο ανώτερος αριθμός που εγγυάται την ασφάλεια του τελικού.

*EUROPA LEAGUE
Προϋποθέσεις γερμανικού τελικού στη Σεβίλη
Το Europa League θα μπορούσε να παρουσιάσει έναν 100% γερμανικό τελικό, τον πρώτο από το 1980 και τον «προκάτοχο» του τουρνουά, το Κύπελλο UEFA, όταν σήμερα (5/5) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ και η Λειψία φιλοξενηθεί από τη Ρέιντζερς, στους αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα των ρεβάνς στους ημιτελικούς του Europa League:
5 Μαΐου (22:00)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)-Γουέστ Χαμ (Αγγλία) 2-1 α’ ματς
Ρέιντζερς (Σκωτία)-Λειψία (Γερμανία) 0-1
Τελικός
Τετάρτη 18 Μαΐου στη Σεβίλη και το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν»


*EUROPA CONFERENCE LEAGUE
Η φιλοδοξία για τον πρώτο τελικό στο νέο τουρνουά
Σήμερα (5/5) βράδυ, σε Ρώμη και Μασσαλία, «βγαίνει» το πρώτο ζευγάρι της εποχής Europa Conference League (ECL), της νέας διοργάνωσης της UEFA, όπου η Ελλάδα ξεκίνησε με τρεις ομάδες-όπως θα συμβεί και τη σεζόν 2022/23-, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει έως τα προημιτελικά της. Τον άφησε εκτός συνέχειας η Μαρσέιγ, η οποία θέλει να γνωρίσει ξανά την ευρωπαϊκή δόξα. Πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπως άλλωστε και η Φέγενορντ που θα υποδεχθεί, σε ένα ματς αυξημένου κινδύνου, λόγω του φόβου επεισοδίων, προσπαθώντας να ανατρέψει την ήττα (3-2) που γνώρισε στο Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα.
Την πρόκριση στα Τίρανα, διεκδικούν ομάδες από τέσσερις διαφορετικές χώρες, «πλουραλισμό» που έχει μόνο αυτή-ECL-στα ημιτελικά της, από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA.
Το πρόγραμμα των επαναληπτικών ημιτελικών του Europa Conference League (22:00)
ΣΗΜΕΡΑ
Ρόμα (Ιταλία)-Λέστερ (Αγγλία) 1-1 α’ ματς
Μαρσέιγ (Γαλλία)-Φέγενορντ (Ολλανδία) 2-3
Τελικός
25 Μαΐου-Τίρανα «Arena Kombëtare»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass