«Ολοι κοντά στον Απόλλωνα την Κυριακή»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2022 20:10

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να στηρίξει τον Απόλλωνα Λάρισας στο αυριανό κρίσιμο για την παραμονή του παιχνίδι στη Super League 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο Φιλιππούπολης (14:45) εξέδωσαν χθες οι βετεράνοι του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σύσσωμοι οι βετεράνοι άσοι του Απόλλωνα Λάρισας, που τίμησαν την κυανόλευκη φανέλα σε δύσκολους καιρούς, απευθύνουν Παλλαρισαϊκό κάλεσμα την Κυριακή (01/05, 14:45).
Καλούμε τους φιλάθλους της Φιλιππούπολης, αλλά και της Λάρισας να βρεθούμε όλοι μαζί στο πλευρό του αγαπημένου μας Απόλλωνα στη μάχη ζωής και θανάτου που δίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’.
Η παρουσία όλων και η παρότρυνση για νίκη είναι ηθικά επιβεβλημένη για μια ομάδα που έχει δεχτεί ανελέητο πόλεμο και εξακολουθεί να δέχεται.
Την Κυριακή (01/05) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φιλιππούπολη, όπου ο Απόλλωνας και μπορεί και θα δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, για να κρατηθεί στην κατηγορία, σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά -για το ελληνικό ποδόσφαιρο- χρονιά».
Παράλληλα οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας απευθύνουν έκκληση στον «μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, να άρει την απόφασή του, περί αποχώρησης, και να παραμείνει κανονικά στην κεφαλή της ομάδας, που τόσο άξια ο ίδιος έφτασε πολύ ψηλά για τα δεδομένα του συλλόγου.
Ο Απόλλων Λάρισας και πρέπει και θα συνεχίσει του χρόνου στη Super League 2» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.-ΠΑΟΚ Β’
Τον αυριανό σημαντικό αγώνα στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΠΑΟΚ Β’, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Νικόλαο Δημόπουλο (Φλώρινας), Κυριάκο Βιντσεντζάτο (Αν. Αττικής), 4ος θα είναι ο κ. Σπυρίδων Νικολάου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass