Εχασε, αλλά δεν χάθηκε...

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 28 Απρ 2022 20:50

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε χθες στον Βόλο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1, αλλά δεν χάθηκε, καθώς, αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Β’ θα παραμείνει στη Super League 2 ό,τι αποτέλεσμα και αν φέρει η Καβάλα εκτός έδρας με την αδιάφορη Βέροια. 

Αν η Καβάλα δεν κερδίσει, τότε του αρκεί και η ισοπαλία… Θα χρειαστεί να πληρώσει και 10.000 ευρώ που οφείλει σε πρώην παίκτες του για να πάρει πίσω και τους έξι βαθμούς που του αφαιρέθηκαν.
Χθες ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας και συγχρόνως τις ήττες των Πιερικού (από Αναγέννηση Καρδίτσας), Πανσερραϊκού (από Θεσπρωτό) και Καβάλας (από Ηρακλή), αλλά οι γηπεδούχοι, ενώ πήραν νίκη, δεν ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
Ο Απόλλωνας, αν και ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα (στο 8’ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε σουτ του Καρμόκο), δεν είχε ανάλογη συνέχεια…
Στο 10’ μετά από συνεργασία Σιαφά και Κότος, η μπάλα έφτασε στον Κουντουριώτη που με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.  Η ομάδα του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Τίμου Καβακά συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ στις φάσεις που δημιούργησε.
Αναλυτικά οι φάσεις:
13’: Ο Κόλα εκτελεί φάουλ, ο Κουντουριώτης σουτάρει, αλλά ο Μάντζαρης μπλοκάρει.
18’: Σουτ του Σιαφά και του Κατσούκη εξουδετερώνει ο Μάντζαρης.
25’: Κεφαλιά του Γιαννίτση στέλνει την μπάλα άουτ.
32’: Σουτ του Σιαφά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ
Και στο 39’ ο Χατζής έκανε μπαλιά, ο Βερνάρδος με το στήθος προσπάθησε να γυρίσει στον Ξενοδόχοφ, αλλά ο Καραμόκο μπήκε ανάμεσα και πέτυχε το 1-1.
Στο 44’ η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε κοντά στο γκολ καθώς ο Κατσούκης ενώ πέρασε και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε λιγότερες φάσεις, με την πρώτη να γίνεται από τον Ολυμπιακό Βόλου όταν σουτ του Κότος στο 50’ κατέληξε άουτ, ενώ στο 56’ ο Χατζής έκανε αδύναμο σουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βίγια, αλλά μπλόκαρε ο Βούγιοβιτς. Μέχρι το 86’, αν εξαιρέσουμε ένα φάουλ του Κόλα στο 63’ που κατέληξε άουτ, δεν υπήρξε η μεγάλη φάση.

Ο ΞΥΔΑΣ ΤΟ 2-1
Εκεί όμως έγινε το 2-1 όταν ο Κότος έκανε σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Σιαφά που σούταρε, αλλά μετά από κόντρα παραλήπτης έγινε ο Ξύδας που διαμόρφωσε το 2-1.
Στο 90’ ο Σιαφά εκτέλεσε φάουλ, αλλά απέκρουσε ο Μάντζαρης σε κόρνερ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μια νίκη γοήτρου, αλλά ο Απόλλωνας Λάρισας θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟΚ Β’ για να παραμείνει στην κατηγορία και τη νέα χρονιά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ (46’ Βούγιοβιτς), Βερνάρδος (70’ Ξύδας), Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Στάμου (80’ Κόμνος), Μάνγκα (58’ Πέλκας), Ντιαμπί, Κουντουριώτης (58’ Χατζής), Κατσούκης, Κότος, Σιαφά.
Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Μάντζαρης, Καλούσης, Σκούπρας, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης (76’ Ζιάκας), Χατζής, Καραμόκο, Γιαννίτσης, Παναγιώτου, Ποτόσογλου (70’ Πετράκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass