Νίκη του Ιωνικού στη Λαμία

«Σφράγισε» και μαθηματικά την παραμονή του ο Ατρόμητος

Δημοσίευση: 18 Απρ 2022 20:05

Το ενδιαφέρον στον τελευταίο αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League ήταν μονόπλευρο.

Η Λαμία ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στον «αδιάφορο» βαθμολογικά Ιωνικό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την «γκέλα» του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βόλο (1-1) και να ξεφύγει με +4 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη μάχη της παραμονής.
Ωστόσο, απέτυχε παταγωδώς. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0, χάρη στο γκολ Μάντζη στο 31’ και, πλέον, τα πράγματα για τους Φθιώτες γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στη συνέχεια, καθώς η διαφορά που τους χωρίζει από τον ουραγό Απόλλωνα μειώθηκε, πλέον, στον έναν βαθμό.
Στο 66’ ο Ιωνικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με διπλή προσπάθεια του Λένις, αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι ο σκόρερ των Νικαιωτών βρήκε δίχτυα από θέση οφσάιντ.
Διαιτητής: Α. Κουτσιαύτης.
Κίτρινες: Μπεχαράνο, Τζανδάρης - Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν.
ΛΑΜΙΑ (Τζ.Φέστα): Σαράνοβ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (75’ Μπανγκουρά), Καραμάνος (59’ Βέλλιος), Σιμόν (75’ Προβυδάκης), Μπεχαράνο (64’ Ελευθεριάδης), Βύντρα (46’ Τιρόνε), Λούκας.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Μακρής): Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο (61’ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Λένις (85’ Γκοτσούλιας), Μάντζης (60’ Τουράμ).
*Ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό που ήθελε με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out κι εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στη Super League, μετά από μία σεζόν που ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους Περιστεριώτες, αλλά τελικά ο στόχος που έθεσαν επιτεύχθηκε.
Με γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το ματς στο Περιστέρι. Στο 10ο λεπτό ο Κουλούρης προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα που έδειχνε να ελέγχει ο Επασί, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επιχείρησε να διώξει με το ένα χέρι και ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του κι «έγραψε» το 1-0.
Η «απάντηση» των φιλοξενουμένων ήρθε στο 48’. Ο Λάμπρου τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έδωσε με τη σειρά του στον Λουίζ Φελίπε κι ο τελευταίος από κοντά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
Διαιτητής: Α. Ευαγγέλου.
Κίτρινες: Στρούγγης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Έρλινκμαρκ, Μουνίθ (83’ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου), Καρτάλης (68’ Αλιμπεκ), Κουλούρης.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (39’ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Τσιλιανίδης (68’ Στάικος), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η αγωνιστική)
Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος     1-1
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης     0-0
Ατρόμητος - ΟΦΗ     1-1
Λαμία - Ιωνικός     0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 30 αγ.)
7. ΟΦΗ     41
8. Αστέρας Τρίπολης     40
9. Ιωνικός     36
10. ΝΠΣ Βόλος     35
11. Παναιτωλικός     33
12. Ατρόμητος     31
13. Λαμία     21
14. Απόλλων Σμύρνης     20

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass