Νοκ-άουτ ο Νικολιάς, ερωτηματικό ο Ηλιάδης...

*ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ (14.45) *ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΝ. ΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 13:01

Του Σωτ. Κέλλα

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την ΠΑΕ ΑΕΛ στις 14.45 στο Στάδιο Αλκαζάρ, η οποία στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ τον Αλμωπό Αριδαίας, σε έναν αγώνα που η λαρισινή ομάδα έχει στόχο τη νίκη, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Η ΑΕΛ μείωσε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Βέροια και έχει μαθηματικές ελπίδες, αφού η ομάδα της Ημαθίας είναι φαβορί με δεδομένο και το πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ περιμένει σήμερα ένα «δώρο» από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Σαν να μην έφταναν οι λιγοστές ελπίδες, χθες υπήρξε ένας τραυματισμός στην πρωινή προπόνηση, του Αλέξανδρου Νικολιά, που αποκλείστηκε από την αποστολή και τη θέση του πήρε ο Γαρουφαλιάς.
Δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματισμένων Γκοτζαμανίδη (το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ -κ. Μπασδέκης, Ζαχαρής- κάνει προσπάθεια να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς πριν το Πάσχα), Θεολόγου και του τιμωρημένου Όγκμποε.
Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ηλιάδη που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά έχει ακόμη προβλήματα.
Σχετικά με την ενδεκάδα είναι άγνωστο το πλάνο του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη, αλλά όπως έδειξε στην προπόνηση μάλλον θα παίξει με δύο επιθετικούς, τον Τσουμάνη και τον Κούστα. Μια πιθανή αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Σουλούκο, Θαν. Παπαγεωργίου, Μαξιμένκο, Μπέρτο ή Ηλιάδη, Μαϊδανό, στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι: Ραμίρες ή Κολομπίνο, Νίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριά, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γιάκος.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Τσέλα, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Γιάκος, Νίνο, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Γλυνός, Μαυριάς, Κούστα, Τσουμάνης.
Ο προπονητής χθες είδε το φιλικό μεταξύ του ΠΟΕ και της ΑΕΛ Κ20 και ξεχώρισε τον 17χρονο Παναγιώτη Νίκα. Σχολιάζοντας τη συμμετοχή των νεαρών παιδιών της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είπε: «Θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά όχι με στόχο να παίξουν, αλλά να ξέρουμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όχι να παίξουν απλά για να παίξουν...».
Ο ΑΛΜΩΠΟΣ
Ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης, δεν ανακοίνωσε επίσημα την αποστολή, ωστόσο οι διαθέσιμοι 22 παίκτες του αγώνα είναι οι εξής: Ντόκιτς, Παϊτέρης, Πρίκας, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Πατσιαβούρας, Καράμπελας, Γιαλαμούδης, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Πάγκος, Αδαμίδης, Μπακουτσής, Ζαχαρός, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρίβας, Κέρθι, Τριανταφυλλάκης, Γιουκούδης, Ρόβας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 33χρονος Ευάγγελος Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αργολίδας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αλμωπό Αριδαίας. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Κωνσταντίνος Λιόντος και ο Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Τρεις μόλις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Αλμωπός Αριδαίας, στη Λάρισα. Την ΑΕΛ ευνοεί η μικρή προϊστορία στα παιχνίδια με τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι «βυσσινί» έχουν τρεις νίκες στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Αλμωπό Αριδαίας. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του κάμπου με 7-2.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας:
13/02/1977 ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας 3-1 Β’ Εθνική
02/10/1977 ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας 2-0 Β’ Εθνική
21/12/1977 ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας 2-1 Κύπελλο Ελλάδας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass