Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣHΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (14:45)

Δημοσίευση: 03 Απρ 2022 13:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στις 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης κοντράρεται με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (A’ Όμιλος).
Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το αβαντάζ της έδρας και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, για να παραμείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Αναμφισβήτητα θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε την περασμένη Τετάρτη την ΑΕΛ και έρχεται με καλή ψυχολογία στη θεσσαλική πρωτεύουσα, αλλά φέρονται αποφασισμένοι να βγάλουν σε πέρας την αποστολή τους.
Ο Απόλλων Λάρισας που έχασε στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 3-2,  εάν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, θα κάνει πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή και οι παίκτες του Θωμά Γράφα προετοιμάστηκαν κατάλληλα, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης σημερινής αναμέτρησης.
Αγωνιστικά, ο  τεχνικός της ομάδας Θωμάς Γράφας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ουσμάν (απουσιάζει με την Εθνική Μαυριτανίας), τον Σκούπρα (που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε), τον Νούσιο, ο οποίος δηλώθηκε στο σημερινό παιχνίδι να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, όπως και τους Παναγιώτου, Ζαχόπουλο, Σούλτσε, Ευθυμιάδη, Χασανί, Ντόνχαμ.
Η αποστολή του Απόλλωνα, αποτελείται από τους εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Τιμπουέ, Λουκά, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Χατζή, Λεμάνγκρ, Μπαλογιάννη, Καλούση, Λίταινα, Κοζού, Βίγια, Πετράκη, Καραμόκο, Σταματή, Γκάρα, Ζιάκα, Ενγκό.
Η ΞΑΝΘΗ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΞ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
Εκτός αγωνιστικού πλάνου, βρίσκεται ο Vicente λόγω καρτών. Στην 20μελή αποστολή της ομάδας επιλέχθηκαν από τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη οι: Izzo, Τσομπανίδης, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Δημητριάδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Ali Baba, Τσέλιος, Δόρης, Ginsari, Gavric, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Τσελεμπάκης, Τανζού, Alexis και Διαμαντόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Αχιλλέα Αναστασιάδη, Νικόλαο Σάββα (Σερρών), 4ος θα είναι ο κ. Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας) και παρατηρητής ο κ. Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).
Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Η Νίκη Βόλου κατέκτησε τους τρεις βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1, για την 28η αγωνιστική στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, και ανέβηκε πιο κοντά στις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ – Πιερικός    3-0
Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου    1-2
ΠΑΟΚ Β’ – Αλμωπός Αριδαίας    0-1
ΣΗΜΕΡΑ
14:45 ΠΟΤ Ηρακλής – Απόλλων Πόντου (ΕΡΤ SPORTS)
14:45 Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Κ.
14:45 Απόλλων Λ. – ΑΟ Ξάνθη
14:45 ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Καβάλα
17:00 ΑΕΛ – Θεσπρωτός (ΕΡΤ SPORTS)
*Ρεπό: ΝΠΣ Βέροια
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια     26     64
2. ΑΕΛ     25     53
3. Αναγ. Καρδίτσας     24     44
4. Νίκη Βόλου     26     44
5. ΑΟ Ξάνθη     25     43
6. Αλμωπός Αριδαίας     26     35
7. ΠΑΟΚ Β’     27     35
8. ΠΟΤ Ηρακλής     25     34
9. Ολυμπιακός Β’     24     32
10. Απόλλων Πόντου     25     29
11. Θεσπρωτός     25     29
12. Πιερικός     26     26
13. Απόλλων Λάρισας     25     26
14. Πανσερραϊκός     25     21
15. Ολυμπιακός Βόλου     26     21
16. Τρίκαλα     26     21
17. Καβάλα     24     20

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass