ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΛΛΟΥ:

Γεννημένη σέντερ φορ…

Δημοσίευση: 03 Απρ 2022 20:01

Μπορεί το ύψος της 1,80 μ. να σε ξεγελάει, αλλά είναι μόλις 15 ετών. Ο λόγος για τη Μελίνα Μέλλου της ΑΕΛ, ένα γνήσιο ταλέντο με ανοδική πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε ηλικία 9 ετών άρχισε να την κερδίζει το ποδόσφαιρο και έκανε τα πρώτα της βήματα στον Παναγροτικό Νίκαιας όπου αγωνιζόταν μαζί με συμμαθητές της.
Λίγο πριν την καραντίνα ενίσχυσε την ομάδα κορασίδων των Τρικάλων, ενώ πέρσι τον Αύγουστο αποκτήθηκε από την ΑΕΛ και φόρεσε τη βυσσινί φανέλα. Η Μελίνα διακρίνεται για το ταλέντο της, ενώ ως επιθετικός διαθέτει πολύ καλή αντίληψη και κίνηση στον χώρο, μαζί με το σκοράρισμα.
Έχει πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα «5x5» στην αρχαία Ολυμπία, ενώ φέτος κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής κορασίδων που έγινε πρόσφατα στη γειτονική Καρδίτσα μαζί με άλλες τέσσερις αθλήτριες της ΑΕΛ, τις Μακεντούδη, Κούρια, Μπουρνούδη και Τζιώρα που δείχνουν εξίσου δείγματα πολύ καλής γραφής, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ.
Η Μελίνα Μέλλου προέρχεται από αθλητική οικογένεια η οποία τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Η μητέρα της έχει παγκόσμια διάκριση στο βόλεϊ και ο πατέρας της ήταν πρωταθλητής στο τζούντο, ενώ ο παππούς της -που όπως η ίδια λέει είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της- ήταν πρώην αθλητής, διαιτητής, προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής με σημαντική συμβολή στο αθλητικό γίγνεσθαι του νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass