Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ΑΕΛ...

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΘΑ ΛΥΘΟΥN ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ - ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2022 21:14

Η επόμενη μέρα για την ΑΕΛ αρχίζει και σχεδιάζεται αφού η ήττα της λαρισινής ομάδας στην Ξάνθη από τη φερώνυμη ομάδα με 2-0 την έφερε εκτός στόχων της ανόδου στη Super League 1 και οι ελπίδες της είναι πλέον μαθηματικές.


Ποια θα είναι όμως η επόμενη μέρα; Χθες τοποθετήθηκε δημόσια ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του και έθεσε ως πρώτο στόχο την αποφυγή παραμικρού κινδύνου πτώχευσης, τη λύση συμβολαίων παικτών και τη χρησιμοποίηση νέων ποδοσφαιριστών. Επίσης, την ανανέωση συμβολαίου με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Από σήμερα ως μοναδικός στόχος είναι η αποφυγή και του ελάχιστου κινδύνου πτωχεύσεως της ομάδας, με άμεση προτεραιότητα την κάλυψη των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για να έχουμε πάντοτε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα που μας είναι απαραίτητη στις μεταγραφές.
Αυτονόητο είναι ότι θα λυθούν ορισμένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια της ομάδας με παίκτες που για διαφόρους λόγους δεν προσέφεραν αγωνιστικά, αναλογικά με τις υπερβολικές αμοιβές τους.
Μέχρι σήμερα είναι εξοφλημένοι όλοι σχεδόν οι παίκτες με κάποιες λογικές καθυστερήσεις που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, ακόμη και της Super League 1.
Η λύση των συμβολαίων γίνεται πάντοτε μετά από προτροπή του προπονητή της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος προσδοκούμε να μείνει κοντά μας για αρκετά χρόνια.
Ο στόχος είναι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου -απομένουν 7 παιχνίδια- να έχουμε διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή την πρώτη θέση και συγχρόνως να έχουν ενταχθεί στο βασικό σχήμα της πρώτης ομάδας οι Μιλτιάδης, Νίνο, Τσουμάνης, Ζησούλης, Κοτσιανούλης, Τσέλα, Δάκτυλας, Ζαχαράκης και Μισυρλής και να έχουν πάρει και χρόνο συμμετοχής οι Αγγελούλης, Βλιώρας, Κούκος, Αντωνόπουλος, ώστε με την προσθήκη ελάχιστων, μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, ποιοτικών μεταγραφών κυρίως Ελλήνων παικτών, η ομάδα μας να είναι αξιόπιστη και ανταγωνιστική σε οποιαδήποτε κατηγορία και να αγωνίζεται, είτε αυτή είναι της Super League 1 είτε της Super League 2».

 

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που θα συζητήσει την ανανέωση συνεργασίας με την ΑΕΛ μετά το τέλος του πρωταθλήματος, σε χθεσινές δηλώσεις στην «Ε» είπε: «Πρώτος μας στόχος είναι να μη χαριστούμε σε κανέναν και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά με περισσότερους βαθμούς. Θα δώσουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά ώστε να υπάρχει για τη νέα χρονιά μια αξιολόγηση για τον «κορμό» που πρέπει να δημιουργηθεί. Πάντως επαναλαμβάνω σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη».
Στο μεταξύ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Θεσπρωτό (17.00) ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, Γαρουφαλιά και Γλυνό.

 

ΛΥΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέψεις για λύση συνεργασίας στην ΑΕΛ υπάρχουν για τον Ομάρ που στα τελευταία παιχνίδια δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του, αλλά και για τον Γαρουφαλιά. Επίσης, για παίκτη στη μεσαία γραμμή που θεωρούν ότι με λιγότερα χρήματα θα βρούνε καλύτερο ποδοσφαιριστή.

 

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Κίτρινη κάρτα είδε ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς που έφτασε τις έξι και αν δεχτεί ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσει δύο παιχνίδια, ενώ ακόμα «κιτρινίστηκαν» ο Αμπούντ Ομάρ, ο Ευριπίδης Γιάκος και ο Δημήτρης Μιλτιάδης. Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Μάριος Όγκμποε, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, για την 30ή αγωνιστική της Super League 2, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Θανάσης Παπαγεωργίου βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα, θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super league 2.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ:
Ηρακλής Γαρουφαλιάς 6, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Αντριάν Κολομπίνο, Μανώλης Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ 5, Χάρης Ηλιάδης, Μάριος Όγκμποε 4 (θα εκτίσει με Αλμωπό Αριδαίας), Αλέξανδρος Νικολιάς, Θανάσης Παπαγεωργίου 3, Παντελής Θεολόγου, Κώστας Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Γλυνός, Μαξίμ Μαξιμένκο, Ευριπίδης Γιάκος, Δημήτρης Μιλτιάδης 2, Γιώργος Μαϊδανός 1.

 

40 χρόνια MONSTERS

«Στις 31 Μαρτίου του 1982 οι 5.000 περίπου φίλαθλοι που κατευθύνθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΛ-Διαγόρας είδαν με έκπληξη τους φρεσκοβαμμένους τοίχους του σταδίου γεμάτους με συνθήματα. Αυτό το πρωτόγνωρο θέαμα που τους γέμισε με απορία ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη δημοσιοποίηση της ύπαρξης των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ με το όνομα Monsters». Ετσι ξεκίνησε η ιστορία του πιο δυναμικού συνδέσμου οπαδών της ΑΕΛ και χθες στη σελίδα MONSTERS ZONE υπήρξε μια ανάρτηση που ανέφερε: «Είναι δύσκολο τελικά να αποφασίσεις αν είναι πιο σημαντικό να δείχνεις πόσο δυνατός είσαι στις δόξες, όταν αυτό μεταφράζεται σε έναν απίθανο τίτλο πρωταθλητή, ή να πολεμάς κόντρα στην εξαθλίωση και τον θανάτο και να καταφέρνεις να υψώνεσαι πάλι ψηλά από τις στάχτες σου. Ξέρουμε κάποιους που θα διάλεγαν το δεύτερο, όχι γιατί περιφρονούν φυσικά τους τίτλους και τις χαρές, αλλά γιατί η απόδειξη της αξίας, της αγάπης, της επιμονής και της διαφορετικότητας έρχεται στα δύσκολα. Και ό,τι γίνεται μια φορά, σίγουρα μπορεί να ξαναγίνει. Εκεί που κάποιοι βλέπουν μόνο οχτώ γράμματα, υπάρχει στην πραγματικότητα η ταύτιση με την ιστορία της ΑΕΛ για τα 40 αυτά χρόνια. Κρατήστε την πίστη!
1982-2022 40 ΧΡΟΝΙΑ MONSTERS
KEEP THE FAITH!».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass