Στη Λάρισα αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2022 19:00

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τη διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου, όπου σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη θα μιλήσουν για τη διοργάνωση που έχει μπει στην τελική ευθεία και όλος ο Απρίλιος θα είναι αφιερωμένος στο ποδήλατο. Θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Προτεραιότητα του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι μαζί με την ανάπτυξη της αγωνιστικής ποδηλασίας στη χώρα να μπουν και τα θεμέλια στην ελληνική κοινωνία να εμπεδώσει μία ποδηλατική συνείδηση σημαντική σε μια περίοδο κλιματικής και ενεργειακής κρίσης. Η αθλητική αποκέντρωση που επιτελεί η διοργάνωση λαμβάνοντας χώρα σε 5 περιφερειακές κοινότητες, Κρήτη, Αττική, Στερεά, Θεσσαλία, Ήπειρο, καθώς και σε 9 μεγάλους Δήμους με εκκινήσεις και τερματισμούς αποτελεί το μεγάλο στοίχημά της να αγκαλιάσει κάθε περιοχή και να αφήσει το οικονομικό, αλλά και το οικολογικό της αποτύπωμα.
Περισσότεροι από 1.000.000 πολίτες σε 14 πόλεις εκκινήσεων, τερματισμών και διέλευσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ένταση του αγώνα και πάνω από 150 συνολικά παράλληλες εκδηλώσεις.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Στην πόλη της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο, στο πλαίσιο χάραξης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό, με τον τίτλο «Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού» που διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, τα Επιμελητήρια Δυτικής Ελλάδας και τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Κέντρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass