ΕΧασε τη νίκη ο Π.Ο.Ε. …στο 94’!

Αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης (2-2)

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 21:05

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από έναν ενδιαφέροντα γεμάτο αγώνα με πολλές φάσεις και δυνατές μονομαχίες, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον δεκάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στις «ανακαινισμένες» (...με στέγαστρο) κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας, ο τοπικός Π.Ο.Ε. στην τελευταία του φετινή παρουσία (στη Γ’ Εθνική) στο «σπίτι» του, δεν κατάφερε να φύγει με το διαφαινόμενο «τρίποντο», αφού ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την αξιόμαχη Δήμητρα Ευξεινούπολης …μόλις στο 90’+4’!


Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως της «στοίχισε» η αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου και η αποβολή του Φουρκιώτη, αφού αγωνίστηκε για 35’ με 10 παίκτες.

 

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
8’: Δυνατό σουτ του Καραγκούνη και ο «πορτιέρο» των φιλοξενουμένων μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
27’: Νέα προσπάθεια του Π.Ο.Ε. να ανοίξει το σκορ, με τον Καραμούλα από καλή θέση να σουτάρει και τον Σταυράκη να αποκρούει σωτήρια.
28’: Συνεργασία των Ελασσονιτών και αναστάτωση στην περιοχή της Ευξεινούπολης, η μπάλα αλλάζει πόδια και ο Χαλάτσης με έξυπνο «τακουνάκι» γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
34’: Λανθασμένη προσπάθεια του Νταμπόση να μεταβιβάσει την μπάλα, «κλέβουν» οι φιλοξενούμενοι και προχωρούν επικίνδυνα προς την εστία του Γούπου, με το σουτ του Βουρδάκη να φεύγει άουτ.
41’: Δυνατό σουτ του Καμπέρη από καλό σημείο δεν βρίσκει στόχο και φεύγει μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
44’: Μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Ματούλα να επιχειρεί από τα αριστερά να βρει δίχτυα και τον τερματοφύλακα Σταυράκη να τον προλαβαίνει και «να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα».
52’: Νέα αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Ο νεοεισελθών Ιγγλέζος σουτάρει δυνατά, η μπάλα αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα, δεν απομακρύνεται, χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και ο «συνήθης ύποπτος» Γκουντρουμπής καλά πλασαρισμένος με προβολή θα γράψει το 2-0 για τον Π.Ο.Ε., πανηγυρίζοντάς το ανάλογα.
57’: Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο από τον Βαρδάκη και ο Γούπος με ωραία προσπάθεια αποκρούει.
58’: Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες, αφού αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουρκιώτης.
60’: Δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
65’: Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν το σκορ, με τον δραστήριο «Ελασσονίτη» (…την περυσινή χρονιά) Πεπκολάι να προχωρά και με πλασέ να γράφει το 2-1.
70’: Επικίνδυνο σουτ του Καρρά από καλή θέση φεύγει άουτ.
90’+4’: Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μπουμπούκης των φιλοξενουμένων με υποδειγματική κεφαλιά ισοφαρίζει και γράφει το 2-2, «παγώνοντας» την ελασσονίτικη κερκίδα.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τζάμος, Σιδερίδης, Γκίτσιος (Καστοριάς).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπόσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (46’ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (46’ Αρσένης), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (63’ Τόλιος), Ματούλας (63’ Μπούσιας), Καραγκούνης (76’ Μουστάκας).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Λάμπος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Φαράντος, Καμπέρης (66’ Μαυροζούμης), Καρράς, Διαμαντόπουλος (66’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης, Πεπκολάι, Σιόβας (46’ Δημητρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass