Κ-16

Ορθιος στο Θεσσαλικό ο Απόλλων Λάρισας

ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2022 20:00

Με κεκτημένη ταχύτητα κινείται ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από το Θεσσαλικό, επικρατώντας χθες της Πελασγιώτιδας με 2-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-16. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τους «κυανόλευκους» που οδηγούν την κούρσα με 12 βαθμούς, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη ήττα.


Παιχνίδι με πάθος και δύναμη και από τις ομάδες οι οποίες δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 12’ όταν μετά από ενέργεια του Κλεισιάρη, ο Αγριόδημος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ όταν ο Σταυροθανασόπουλος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Λιλελάρι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 51’ ο Κούρτι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Στα αρνητικά του αγώνα, ο κακός αγωνιστικός χώρος του Θεσσαλικού που δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να αποδώσουν στο μέγιστο και να προσφέρουν πλουσιότερο θέαμα.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Αθ. Κουτσαφτίκης): Ρουμελιώτης, Καπανίδης, Κουπατσιάρας, Λιάκος, Λιλελάρι, Μαλιαχώβας, Παπαδούλης, Πέππας, Τσιουραντάνης, Σταυροθανασόπουλος, Τζίκας (Σουλιώτης, Τρέχας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Βαγενάς, Διβανές, Τερζούδης, Αγριόδημος, Κούρτι, Κωστόπουλος, Γάκης, Κλεισιάρης, Κεντερλίδης, Όντος, Γεωργίου (Ξαφάρας, Γιούγκα, Σουλούκος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass