Παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης οι Μικτές της ΕΠΣ Ν. Λάρισας

* ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2022 20:00
Κ-15 Κ-15

Νικηφόρα έληξαν για την ΕΠΣ Ν. Λάρισας οι δύο χθεσινοί αγώνες με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.


Αρχικά, οι «μικροί» επιβλήθηκαν με 5-2 και ακολούθως οι «μεγάλοι» επικράτησαν με 1-0, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ Κ15
Ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας έδωσαν οι Παίδες της λαρισινής ομάδας, που πήραν το προβάδισμα στο 20’ με απευθείας συρτό φάουλ του Μπρισίμη, ενώ στο 24’ ο Κουτζαηλίας με σουτ «έγραψε» το 2-0. Στο 34’ ο Μακρής μείωσε για τους Κερκυραίους, ενώ στο 37’ ο Δριστέλλας ανέβασε τον δείκτη σε 3-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (44’), ο Μακρής σκόραρε και πάλι (3-2), αλλά με γκολ των Μπρισίμη (65’) και Καλαθά (76’) ολοκληρώθηκε η επιτυχία των γηπεδούχων χθες στο F.C. Arena.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Βεροιώτης Παναγιώτης Πιπερίδης (βοηθοί οι Δημοσθένης Γκαλαϊτζής - Αναστάσιος Σαμαράς), ο οποίος στο 58’ δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΕΠΣΝΛ για μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κούδα στον Μπρισίμη.
ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Δάσκαλος, Κουπατσιάρας, Τσιακμάκης (77’ Όντος), Μπρισίμης (77’ Δαλλιός), Κουτζαηλίας, Δριστέλλας (54’ Μαλέσκος), Νταφόπουλος (73’ Μπιώτης), Δημηνίκος (54’ Καλαθάς).
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Άρης Λούβρος): Ν. Κανταρός, Κατωμέρης, Κούδα (71’ Κατσιάφας), Τσενεμπής, Σ. Κανταρός, Καποδίστριας (50’ Βλασέρος), Ξάνθος (41’ Καρβούνης), Παπάς (71’ Αντικάι), Μπάλος (63’ Τόμπρος), Μακρής, Αράθυμος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ήπειρος-Τρίκαλα    4-0
Πρέβεζα/Λευκάδα-Θεσπρωτία    0-1
Λάρισα-Κέρκυρα    5-2
Ρεπό: Άρτα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λάρισα    13-5    11
Κέρκυρα    11-9    9
..................................................
Τρίκαλα    6-7    9
Ήπειρος    10-3    7
Θεσπρωτία    5-6    7
Πρέβεζα/Λευκάδα    3-8    3
Άρτα    1-11    0
* Εκκρεμούν οι αναβληθέντες αγώνες Τρικάλων - Άρτας και Ηπείρου - Πρέβεζας/Λευκάδας.

O AΓΩΝΑΣ Κ17
Με ένα γκολ του Πάρη Χριστώνη στο 11’ οι Νέοι της ΕΠΣ Ν. Λάρισας έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενουμένων, ενώ είχαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη τους νωρίτερα, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Σαμοΐλη που εντυπωσίασε με τις επεμβάσεις του.
Για τον σκόρερ του νικητήριου γκολ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίσθηκε συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε «χάσει» τον παππού του.
Οι φιλοξενούμενοι στο 8’ κατέγραψαν την καλύτερη ευκαιρία τους, όταν το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Βαγγαλάτη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Δημοσθένης Γκαλαϊτζής (βοηθοί οι Αναστάσιος Σαμαράς - Παναγιώτης Πιπερίδης) της ΕΠΣ Ημαθίας, ο οποίος στο 90’ απέβαλε τον τερματοφύλακα Ντάτσι της Λάρισας και τον Μέξα της Κέρκυρας για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο.
ΕΠΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Ντάτσι, Μπαλαμώτης, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Μπόρος, Τάφα, Χατζής (82’ Καραλής), Αρσένης (82’ Βέλα), Χριστώνης (90’+1’ Δραχαλίβας), Μαρούδας (69’ Μπέης), Κωνσταντίνου (69’ Κουτζαηλίας).
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σπύρος Αλαμάνος): Σαμοΐλης, Τόμπρος (46’ Κρητικός), Λέσι, Μαρίτσας, Παληοχώρης (79’ λ.τρ. Κοσκινάς), Μπουρδούβαλης, Βρυώνης (46’ Βραδής), Βαγγαλάτης (65’ Τσενεμπής), Μέξας, Τσάβος (67’ Ψαρράς), Γαρδικιώτης.

ΑΠΟΤEΛΕΣΜΑΤΑ
Ήπειρος-Τρίκαλα    2-0
Πρέβεζα/Λευκάδα-Θεσπρωτία    5-0
Λάρισα-Κέρκυρα    1-0
Ρεπό: Άρτα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λάρισα    9-3    10
Άρτα    5-3    9
..................................................
Κέρκυρα    5-4    8
Πρέβεζα/Λευκάδα    7-5    6
Ήπειρος    3-3    4
Τρίκαλα    3-7    4
Θεσπρωτία    3-10    4
* Εκκρεμούν οι αναβληθέντες αγώνες Τρικάλων - Άρτας και Ηπείρου - Πρέβεζας/Λευκάδας.
* Εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης αντικανονικής συμμετοχής που υπέβαλε η ΕΠΣ Κέρκυρας κατά της ΕΠΣ Θεσπρωτίας (ο αγώνας είχε λήξει 1-1).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
7η αγωνιστική
Τετάρτη 30.03.2022
Λάρισα - Πρέβεζα/Λευκάδα
Θεσπρωτία - Ήπειρος
Κέρκυρα - Άρτα
* Ρεπό έχουν τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass