Θέλει να αντιδράσει ο Απόλλων Λάρισας

*ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΕΡΟΙΑ (14:45) *ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2022 13:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη


Μετά το βαρύ 4-0 την περασμένη Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΟΤ Ηρακλή, ο Απόλλων Λάρισας θέλει να αντιδράσει σήμερα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Βέροιας (14:45-ΕΡΤ3).
Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.
Οι «κυανόλευκοι» για να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τη λαρισινή ομάδα, που έχει πάντως μεγάλο κίνητρο και θέλει να αποδείξει πως απλά ήταν μια κακή παρένθεση η ήττα από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Ακόμη και έναν βαθμό αν πάρει, δεν θα θεωρηθεί αποτυχία, διότι μπορεί να φανεί πολύτιμος στο τέλος για τη σωτηρία.
Φυσικά με ευχολόγια δεν κερδίζονται οι αγώνες και είτε παίζεις με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, χρειάζεται να γίνεται κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι ποδοσφαιριστές, που προετοιμάσθηκαν κατάλληλα και παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αναμένεται να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να πάρουν αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Χατζή και Μπαλογιάννη, που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στη σημερινή αναμέτρηση, όπως επίσης και τον τραυματία Σκούπρα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Αστρά (Τ), Μαντζάρη (Τ), Tiboue, Καλούση, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Λουκά, Lemaangr, Ζιάκα, Λίταινα, Kozuh, Νούσιο, Villa, Παναγιώτου, Ngo’o, Οσμάν, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Γκάρα. Εκτός έμειναν οι Ευθυμιάδης, Hassaini, Kim, Ζαχόπουλος, Σούλτσε, Οικονομίκος.
*Τον σημερινό αγώνα Απόλλων Λάρισας-Βέροια θα διευθύνει ο κ. Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Φραγκούλη (Πρέβεζας-Λευκάδας) - Δέτση (Αθηνών), 4ος θα είναι ο κ. Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
*Eισιτήρια για τον σημερινό αγώνα θα πωλούνται από το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass