Μείωση του τέλους χρήσης των σχολικών γυμναστηρίων

*ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2022 21:00

Δημοσιεύεται σήμερα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας με θέμα: «Μείωση του τέλους χρήσης των σχολικών γυμναστηρίων από Αθλητικούς Συλλόγους της Λάρισας».


Αυτή αναφέρει ότι για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση λόγω Covid-19, ισχύει επιπλέον μείωση κατά 50% στα τέλη χρήσης των γυμναστηρίων του Δήμου Λαρισαίων που πληρώνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι σύμφωνα με την αριθμ. 643/2019 Α.Δ.Σ. Κάθε σύλλογος θα πληρώνει ποσό ίσο με 40 ευρώ το έτος αντί των 80 ευρώ το έτος, πολλαπλασιαζόμενο με όσες ώρες των 60 λεπτών κάνει χρήση του γυμναστηρίου την εβδομάδα, εκτός των γυμναστηρίων των σχολικών συγκροτημάτων, τα οποία διαθέτουν παρκέ, όπου το ποσό της ώρας θα είναι 60 ευρώ αντί των 120 ευρώ.
Το πλήρες κείμενο της Απόφασης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων (Γενικές Πληροφορίες/Κανονιστικές Αποφάσεις).
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Δηλαδή ένα σωματείο το οποίο χρησιμοποιεί ένα σχολικό γυμναστήριο για 12 ώρες την εβδομάδα θα πληρώνει στον Δήμο το ποσό των 480 ευρώ ετησίως αντί 960 που πλήρωνε μέχρι τώρα. Επίσης αν ένα σωματείο είχε για 10 ώρες την εβδομάδα ένα σχολικό γυμναστήριο με παρκέ θα πληρώνει 600 ευρώ τον χρόνο αντί για 1.200.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass