Βαθμολογικό ντέρμπι για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (14:45) ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ *ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ *ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ *ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2022 12:39

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο Φιλιππούπολης (14:45) ο Απόλλωνας Λάρισας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα και ως εκ τούτου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κυανόλευκους» του Θωμά Γράφα. Στο «στρατόπεδο» της λαρισινής ομάδας έχει σημάνει συναγερμός λόγω της κρισιμότητας της σημερινής αναμέτρησης, καθώς με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και κατά συνέπεια σε κάθε παιχνίδι η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο.


Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων, καθώς ο τεχνικός Θωμάς Γράφας δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς παίκτες. Ο λόγος για τον ακραίο αμυντικό Σκούπρα που είναι τραυματίας και τον μεσοεπιθετικό Βίγια που συμπλήρωσε κάρτες. Δύο σημαντικές απουσίες για τη λαρισινή ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά με τον καλύτερο τρόπο.
Έτσι λοιπόν στην αποστολή για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός Θωμάς Γράφας επέλεξε τους Αστρά, Μαντζάρη, Γιαννίτση, Καλούση, Τιμπουέ, Λίταινα, Χατζή, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Παναγιώτου, Κοζού, Λεμάνγκρ, Λουκά, Νούσιο, Σούλτσε, Ζαχόπουλο και Ενγκόο.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΑΚΗ, ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗ
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού (σέντερ φορ) Ανδρέα Σταματή από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση «ο 29χρονος σέντερ φορ έχει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες, και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν πέρυσι στα Τρίκαλα (σε 26 συμμετοχές σκόραρε 5 φορές), ενώ φέτος στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκη.
Διακρίνεται για τη δύναμή του και το παιχνίδι με πλάτη, ενώ έχει φορέσει και τη βαριά φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία σκόραρε μάλιστα τρεις φορές στη Super League 1.
Αναλυτικά το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Λάρισας έχει περάσει από ΑΕΚ, Άρη, Τρίκαλα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Χανιά, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Πιερικό, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο.
Τον Ανδρέα Σταματή υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος του ευχήθηκε να είναι υγιής και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας, όσο μπορεί, στο επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος της Super League 2.
«Ανδρέα καλώς όρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας Λάρισας έχει έρθει σε συμφωνία συνεργασία με τον κεντρικό αμυντικό Πρόδρομο Ποτόσογλου (τελευταία του ομάδα ο Ατρόμητος Παλαμά) και τον δεξιό μπακ-χαφ Θεόδωρο Πετράκη που αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό (απομένει η τυπική ανακοίνωση). Επίσης οι «κυανόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία και με τρεις ξένους παίκτες (δύο Γάλλους και έναν Ολλανδό), ωστόσο απομένουν κάποια διαδικαστικά (εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής) για να ανακοινωθούν. Το ίδιο ισχύει και για τον Νιγηριανό με πορτογαλικό διαβατήριο επιθετικό Ιμπέχ Οφουφού που βρίσκεται ήδη στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass