Ακάθεκτος ο Ηρακλής Χάλκης

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕ 6-5 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α.) ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 21:05
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε τη φετινή σεζόν ο Ηρακλής Χάλκης, ο οποίος μετά τον Αχιλλέα Φαρσάλων έβγαλε νοκ άουτ μία ακόμα ομάδα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ τον Παναγροτικό τον οποίο νίκησε χθες με 6-5 στα πέναλτι (1-1 κ.α.). Έτσι ο Ηρακλής Χάλκης είναι η μοναδική ομάδα από τη Β’ ΕΠΣΛ που συνεχίζει στα προημιτελικά του θεσμού.


Πέρα από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι», παίκτης κλειδί της χθεσινής νίκης αποδείχτηκε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Κοτσιανούλης, ο οποίος στο 90’+3’ κράτησε το 1-1 εξουδετερώνοντας με εξαιρετική ενέργεια κεφαλιά του Πετράκη και παράλληλα απέκρουσε το έκτο πέναλτι των φιλοξενουμένων.
Ο Ηρακλής Χάλκης προηγήθηκε στο 65’ με το βολέ του Σχοινά, ενώ η ισοφάριση για τον Παναγροτικό ήρθε στο 85’ με το εύστοχο πέναλτι του Γκατζούλη (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε χέρι του Αθανασιάδη εντός μεγάλης περιοχής).
Τα πέναλτι:
Παπαδόπουλος 1-0
Πετράκης 1-1
Μπουζούκας 2-1
Περήφανος 2-2
Βράκας 3-2
Γκανάβας 3-3
Οικονόμου 4-3
Ακρίβος 4-4
Βογιατζής Σ. 5-4
Γκατζούλης 5-5
Αθανασιάδης 6-5
Αλατάς 6-5 (απέκρουσε ο Κοτσιανούλης)
*Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Γκαρέλη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Κ. Κουτσούκης): Κοτσιανούλης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι Α., Λέτσιος (57' λ.τ Βράκας), Βογιατζής Π., Μπουζούκας Λ., Αθανασιάδης, Ντινούλης, Καλογιάννης (65' Ακριβοσούλης), Σχοινάς (87' Οικονόμου), Παπαδόπουλος.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Σέτζας (67' Ανυφαντής), Περήφανος, Ακρίβος, Φάσσας, Τσούρα (67' Ξιώνης), Χουσενάι, Δημητρόπουλος (67' Αλατάς), Χριστοδούλου (75' Γκατζούλης), Πετράκης, Ανδρεόπουλος (46' Γκανάβας).
Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8»
Μετά το χθεσινό παιχνίδι στη Χάλκη και την πρόκριση του τοπικού Ηρακλή ολοκληρώθηκε το παζλ των ομάδων που μετέχουν στη φάση των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ και οι οποίες είναι οι Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Φαλανιακός, Όλυμπος Γόννων, Δωτιέας Αγιάς, Ηρακλής Λάρισας, Ηρακλής Χάλκης, Μαυροβούνι.
Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση στη φάση των «8» (σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί πότε θα διεξαχθεί) είναι ενιαία και παράλληλα ισχύει το πλεονέκτημα της έδρας για την ομάδα της μικρότερης κατηγορίας στα ζευγάρια που θα προκύψουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass