Με τον Μπέρζινς στη Ρόδο η Λάρισα ΚΑΕ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 20:25

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Λάρισα ΚΑΕ χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, μετά την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League, στη Νίκαια επί του Ιωνικού με 89 - 84. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει του Σαββατιάτικου (29/01, 17:00) αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αγώνας που σηματοδοτεί και την έναρξη του δευτέρου μισού του πρωταθλήματος.


Υπενθυμίζεται πως για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό, ο Φώτης Τακιανός μπορεί να υπολογίζει και στον Λετονό, Γιάνις Μπέρζινς, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο.
ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπορεί η Λάρισα στη Νίκαια να ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο, στο μεταξύ ορίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ η αναβληθείσα, 10η Αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό, αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει και τυπικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τον πρώτο γύρο.
Συγκεκριμένα, η Λάρισα θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 06/02 και ώρα 17:00 στη Νεάπολη, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΜΟΥΝΤΙ
Η τρίτη σερί νίκη της Λάρισας στην Basket League, στη Νίκαια επί του Ιωνικού συνοδεύτηκε με την ανάδειξη του Στέφαν Μούντι σε Stoiximan MVP of the Week.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass