Θέλει να παραμείνει μόνος του στην κορυφή

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TON Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ (15:00) - ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2022 13:57

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας και τον Α.Ο. Υπάτου δεσπόζει στη σημερινή αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής, στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA και αρχίζει στις 15:00.


Ο αγώνας παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 2.
Η λαρισινή ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί, στο 2022.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης με τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο ζήτησαν από τους παίκτες τους να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους και να αγωνιστούν με πάθος, από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Αναμφισβήτητα, σε τέτοια ματς παίζει ρόλο η καλή ψυχολογία, αλλά και η αποφασιστικότητα που θα επιδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας πόσο σημαντικοί θα είναι οι τρεις βαθμοί.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας κάλεσαν και τον κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο AEL FC ARENA και να γίνει αρωγός για να κατακτηθεί η πολυπόθητη νίκη.
Θα τηρηθεί δε αυστηρά το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και οι θεατές υποχρεούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα να φοράνε μάσκα.
*Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μπούτσικος Αθανάσιος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Τσεχελίδη Ευστάθιο, Φακανά Ιωάννη, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κρητικός Δημήτριος (Θεσσαλίας).
*Στην Ελασσόνα ο Π.Ο.Ε. αντιμετωπίζει την ίδια ώρα (15:00) τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ελπίζει πως θα έχει μια εξίσου καλή πορεία και τον νέο χρόνο.
Με το αβαντάζ της έδρας, ο Π.Ο.Ε. έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει, εάν δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα και αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα δοθούν.
Σίγουρα και η βοήθεια από τον κόσμο της Ελασσόνας θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στην επιτυχία.
Ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας είδε τους παίκτες του να μην επηρεάζονται από την αγωνιστική απραξία λόγω των γιορτινών ημερών και περιμένει το καλό πρόσωπο που δείχνουν στις προπονήσεις να φανεί και στον σημερινό αγώνα.
*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τασιόπουλος Γεώργιος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Τασσιόπουλο Κωνσταντίνο, Αγγελόπουλο Κωνσταντίνο (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Διαμαντής Γεώργιος (Κοζάνης).

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ώρα έναρξης 15:00)
*Θησέας Αγριάς - Ευξεινούπολη
*Φήκη - Νέα Αρτάκη
Ηρακλής Λάρισας - Α.Ο. Υπάτου
 Π.Ο. Ελασσόνα - Εθν. Κεραμιδίου
 Ατρόμητος Παλαμά - Αμβρυσσεύς Διστόμου
Αταλάντη - Αετός Μακρυχωρίου -ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ-

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9η αγωνιστική)
1. Ηρακλής Λάρ.     14-4     21
2. Α.Ο. Υπάτου     14-4     20
3. Ευξεινούπολη     8-7     15
4. Π.Ο. Ελασσόνας     12-5     14
5. Ν. Αρτάκη     8-4     14
6. Δίστομο     8-5     13
7. Θησέας Αγριάς     6-5     13
8. Ν. Κεραμίδι     8-3     13
9. Π.Ο. Φήκης     8-10     13
10. Ατρόμητος Παλαμά     6-10     5
11. Αταλάντη     6-18     3
*Ο Αετός Μακρυχωρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass