Μειώνονται τα κρούσματα στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ *ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2022 21:05
Bilel Hassaini Bilel Hassaini

Ευχάριστα ήταν χθες τα νέα στον Απόλλωνα Λάρισας, όσον αφορά στο θέμα του κορονοϊού, που έχει χτυπήσει και τους «κυανόλευκους», καθώς μειώνονται τα κρούσματα.


Συγκεκριμένα, κατά τον επανέλεγχο που έγινε, μόνο δύο ποδοσφαιριστές διαπιστώθηκε πως ήταν θετικοί και παραμένουν σε καραντίνα στα σπίτια τους, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε.
Χθες έγινε κανονικά προπόνηση στο Κουλούρι και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Θωμάς Γράφας προσπαθεί σιγά-σιγά να περάσει τη δική του φιλοσοφία, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο το 2022, αφήνοντας πίσω το 2021 που δεν ήταν μια καλή χρονιά έως τώρα, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Από κει και πέρα, στον Απόλλωνα ευελπιστούν πως θα γίνει ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης 12 Ιανουαρίου στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Super League 2, διότι σε περίπτωση νέας αναβολής, θα αναγκαστούν να αγωνίζονται συνεχώς Κυριακή και Τετάρτη, για να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και να έρθουν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα παίκτες με τους οποίους η διοίκηση έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία και μένουν μόνο οι υπογραφές, για να ανακοινωθούν και επίσημα.
Όπως έχει γράψει και η «Ε», τα «κυανόλεύκα» θα φορέσει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλικό διαβατήριο σέντερ φορ Μπράνκο Ντε Αραούγκο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μινέιρο, συμφώνησε σε όλα με τη λαρισινή ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του και η επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των ημερών και εφόσον τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής.
Μεταγραφικό στόχο αποτελεί και ο 23χρονος Γαλλοαλγερινός επιθετικός μέσος, Χακίμ με θητεία στην Τουλούζ (στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής) αλλά και σε άλλες ομάδες της Γαλλίας.
Επίσης θα αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και λύσεις συμβολαίων.
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ
Νέα δεδομένα είχαμε στα μεταγραφικά του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς προπονήθηκαν χθες με την ομάδα και υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις στα Φάρσαλα, τρεις παίκτες που, χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν, πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Πρόκειται για δύο Καναδούς, τον Ludwig Amla, τον David και τον Νιγηριανό Ofufu Nnamdi Ibeh, ενώ σήμερα αναμένονται στη Λάρισα και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
O Ofufu Ibeh είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου 1998 (23 ετών), ενώ αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην πορτογαλική Salgueiros.
Σήμερα αναμένεται στη Λάρισα ο νεαρός διεθνής Γάλλος άσος Bilel Hassaini, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, όντας όμως αριστεροπόδαρος.
Είναι γεννημένος 21 Μαρτίου του 2001 στο Maubeuge της Γαλλίας, έχει ύψος 1.80, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Αλγερία.
Είναι 15 φορές διεθνής με την U-16, 12 φορές με την U-17 και 7 φορές με την U-19 (Νέων) της Γαλλίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass