Super League:

Μετ’ εμποδίων λόγω κρουσμάτων

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ *ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2022 20:30

Με την πανδημία να χτυπάει βάναυσα το ποδόσφαιρο και ένα 24ωρο πριν από την εκκίνηση της 16ης αγωνιστικής, πρώτης για το 2022, που θα διεξαχθεί σε δύο «δόσεις» (δύο αγώνες σήμερα 4 Ιανουαρίου και πέντε αγώνες αύριο 5 Ιανουαρίου), η Super League δεν θέλησε να αναβάλει την αγωνιστική, έχοντας ως στόχο να πραγματοποιηθούν τα περισσότερα παιχνίδια κανονικά και να αναβληθούν μόνο εκείνα, στα οποία θα βρεθούν από 7 και παραπάνω κρούσματα σε μία ομάδα κατά τον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν από τη σέντρα.


Σε αρκετές ομάδες πάντως που έχουν ταλαιπωρηθεί επί μέρες με κρούσματα της Covid-19 στο εσωτερικό τους, τα πράγματα είναι πολύ... οριακά. Κι όλοι οι σύλλογοι περιμένουν με αγωνία τα επαναληπτικά τεστ για να μπορέσουν να βγάλουν... αποστολή για τα παιχνίδια (και να «τσεκάρουν» ποιοι θα είναι διαθέσιμοι) ή για να δουν αν συμπληρώνουν 7 κρούσματα, με αποτέλεσμα να «δικαιολογείται» αναβολή αγώνα. Πρωτόγνωρα πράγματα και καταστάσεις, μίας συνθήκης με την οποία προσπαθούν να μάθουν να λειτουργούν (και) οι ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ο κορονοϊός «χτύπησε» αλύπητα και τον Παναιτωλικό, καθώς μετά τα αρχικά 3 κρούσματα σε παίκτες και το ένα σε μέλος του τεχνικού τιμ, κατά τον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο που έγινε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Αγρινίου, διαγνώστηκαν άλλα 13 κρούσματα, με τα 10 εξ αυτών να αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ως εκ τούτου, βάσει πρωτοκόλλου, ο προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη (19:30) αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα οδεύει προς αναβολή. Ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά η Super League προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά τέτοιες περιπτώσεις.
Αναλυτικά τα κρούσματα στις ομάδες της Super League (σε παίκτες και ποδοσφαιρικό τμήμα) μέχρι χθες το βράδυ:
Παναιτωλικός: 10 κρούσματα (συν 3 μέλη του τεχνικού τιμ)
ΠΑΣ Γιάννινα: 8 κρούσματα (συν ένα μέλος του τιμ)
Ατρόμητος: 7 (συν ένα μέλος του τιμ)
Άρης: 7 κρούσματα
Απόλλων Σμύρνης: 5 κρούσματα (συν δύο μέλη του τιμ)
Αστέρας Τρίπολης: 5 κρούσματα
Βόλος: 5 κρούσματα
Παναθηναϊκός: 4 κρούσματα
ΠΑΟΚ: 4 κρούσματα
ΟΦΗ: 4 κρούσματα
ΑΕΚ: 4 κρούσματα (συν 2 μέλη του επιτελείου)
Ολυμπιακός: 2 κρούσματα (στις Εθνικές Ομάδες τους)
Ιωνικός: 1 κρούσμα (συν 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ)
Λαμία: 0 κρούσματα
ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Εν τω μεταξύ λαρισινή παρουσία θα έχουμε στο αυριανό παιχνίδι (17:15) Ατρόμητος – Βόλος καθώς β’ βοηθός ορίστηκε ο Κ. Στάικος της ΕΠΣΛ. Διαιτητής θα είναι ο κ. Γκορτσίλας (Μακεδονίας), α’ βοηθός ο κ. Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος ο κ. Περράκης (Αθηνών), διαιτητής VAR ο κ Καραντώνης (Ημαθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Μπίκας (Χαλκιδικής).
ΣΗΜΕΡΑ
17:15, ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός: Αγγελάκης, Πάτρας (Μακεδονίας), Φωτόπουλος, 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), VAR Μπόγκναρ Τάμας (Ουγγαρίας).
19:30, Αστέρας-ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Παγουρτζής, Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR Παπαπέτρου (Αθηνών).
ΑΥΡΙΟ
17:15, Ατρόμητος-Βόλος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Στάικος (Λάρισας), 4ος Περράκης (Αθηνών), VAR Καραντώνης (Ημαθίας).
17:15, Λαμία-ΑΕΚ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος Τσετσίλας (Γρεβενών), VAR Ζαμπάλας (Ηπείρου).
19:30, Απόλλων Σμκύρνης-Ολυμπιακός: Μανούχος (Αργολίδας), Νιδριώτης, Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR Κουμπαράκης (Κυκλάδων).
19:30, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR Γκάμαρης (Αθηνών).
21:30, Παναθηναϊκός-Άρης: Φωτιάς (Πέλλας), Σινιοράκης (Χανίων), Μωϋσιάδης (Γρεβενών), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR Μπόγκναρ Τόμας (Ουγγαρία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass