Εν αναμονή των σημερινών τεστ στην ΑΕΛ

*ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ *ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ *ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ Ν. ΒΛΙΩΡΑΣ ΚΑΙ Φ. ΤΣΕΛΑ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2022 21:00

Τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ στα οποία θα υποβληθούν εκ νέου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αναμένουν στο «βυσσινί» στρατόπεδο προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην ομάδα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό (15:00) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο.


Η νέα και άκρως επιθετική μετάλλαξη «Omicron» του κορονοϊού έχει χτυπήσει για τα καλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα κρούσματα στις ομάδες να αυξάνονται διαρκώς.
Πάντως στην ΑΕΛ μέχρι χτες τα κρούσματα είναι τρία καθώς τα δύο αποθεραπεύτηκαν και ως εκ τούτου δεν εκφράζονται φόβοι για αναβολή του αυριανού αγώνα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί μετά βεβαιότητας εάν δεν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ.

Από κει και πέρα τα νέα είναι ευχάριστα σε ό,τι αφορά τον Μαξίμ Μαξιμάνκο, ο οποίος μετά από απαίτηση του νέου τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Γκουτσίδη παραμένει στην ΑΕΛ τόσο για την τρέχουσα σεζόν, όσο και για την επόμενη και μάλιστα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από απαίτηση του προπονητού μας Παναγιώτη Γκουτσίδη παραμένει στην ΑΕΛ τόσο για την τρέχουσα σεζόν, όσο και για την επόμενη ο Maksym Maksymenko.
O Maksym Maksymenko θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα απέναντι στον Θεσπρωτό».
Από κει και πέρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νίκος Βλιώρας και Φαμπιάν Τσέλα που προέρχονται από τις υποδομές της ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Νίκος Βλιώρας (γεννηθείς στις 12 Ιουλίου 2006) είναι επιθετικός και παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της U-17 με έξι γκολ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague 1, ενώ ο Φαμπιάν Τσέλα (γεννηθείς στις 17 Ιανουαρίου 2004) είναι αριστερός μπακ-χαφ στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Φιλώτα και ΠΑΟΚ U-15.
ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Την ομάδα της ΑΕΛ θα βραβεύσει ο Θεσπρωτός στην αυριανή αναμέτρηση στην Ηγουμενίτσα. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Θεσπρωτ;oς στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Λάρισα θα βραβεύσει την ομάδα της Θεσσαλίας για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ιστορία που έγραψε με τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Η ΑΕ Λάρισα είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1987-1988.
Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας κος Αλέξης Κούγιας».
Ο ΑΝΔΡ. ΒΛΑΧΟΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Αν. Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Θεσπρωτό, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο. Βοηθοί του θα είναι ο Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας) και ο Μιχαήλ Μανασής (Τρικάλων), 4ος ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.
Λαρισινή τριπλέτα έχουμε στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Πανσερραϊκό, την οποία θα διευθύνει η Μάχη Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Δημήτρη Παραφέστα, ενώ ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκάγκας ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο ωστόσο οδεύει και αυτό προς αναβολή, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες έντεκα κρούσματα ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού τιμ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αυριανών αγώνων (15:00) της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο:
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής: Βρέσκας, Βρούζος, Μινούδης, 4ος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός: Τσιοφλίκη, Νίκζας, Παραφέστας (Λάρισας), 4ος Μαχαίρας (Αθηνών)
Πιερικός-Ολυμπιακός Β’: Μπεκιάρης, Δίπλαρης, Βογιατζής (Καρδίτσας), 4ος Γιουματζίδης (Πέλλας)
Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας: Πουλικίδης, Ματζηνάκος, Κουβαλάκης (Δράμας), 4ος Τσιάρας (Καβάλας)
Θεσπρωτός-ΑΕΛ: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Δημόπουλος (Φλώρινας), Μανασής, 4ος Λεωνίδας (Τρικάλων), παρ. Κούλιας (Κέρκυρας)
Καβάλα-Τρίκαλα: Τσιμεντερίδης, Μπαλιάκας, Πραχάλης (Κοζάνης), 4ος Τακίδης (Κιλκίς)
Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β’: Φίτσας, Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου: Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Λάμπρου (Εύβοιας), παρ. Γκάγκας (Λάρισας)
Ρεπό: Βέροια

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass