Νέος γεν. διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο Νίκος Σαμολαδάς

*ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΛΙΑ ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ *ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ *ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2022 20:05
Σαμολαδάς Σαμολαδάς

Του Σωτ. Κέλλα

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά,
ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή, κι αρχή καλός μας χρόνος...».
Και στην ΑΕΛ ο Άι-Βασίλης έφερε πολλές εκπλήξεις, νέο γενικό διευθυντή τον Νίκο Σαμολαδά, νέο εμπορικό διευθυντή τον Σπύρο Λάμπρου, αλλά και τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, που βάζει σε υποψία αναβολής τον αγώνα με τον Θεσπρωτό την ερχόμενη Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα.
Με τον Νίκο Σαμολαδά επήλθε συμφωνία αφού υπήρξε χθες επικοινωνία μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα Ηλία Αϊβαζόγλου, όπου ο δεύτερος συμφώνησε στη μεταπήδηση του Σαμολαδά στη λαρισινή ομάδα.
Ο Αλέξης Κούγιας είχε καλή άποψη για τον συγκεκριμένο, αφού βοήθησε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών των Κ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλου (αγοράστηκε από τη γειτονική ομάδα αντί 50.000 ευρώ) και Μαϊδανού.
Ο Νίκος Σαμολαδάς έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς, Νίκη Βόλου, Ολ. Βόλου, Ιωνικό, Πανηλειακό και Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής σε Απ. Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, Βατανιακό, Πιερικό, Αιγινιακό, Τύρναβο και Πύδνα Κίτρους, ενώ θεωρείται άριστος γνώστης της Football League. Επίσης, υπήρξε και σκάουτερ στις προεπιλογές ποδοσφαιριστών για την Εθνική Νέων.
Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είχε προηγηθεί και επικοινωνία του Νίκου Σαμολαδά με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Εκτός από γενικό διευθυντή η ομάδα έχει και εμπορικό διευθυντή τον συνταξιούχο ανώτερο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, Σπύρο Λάμπρου, που ήταν πρόεδρος στον Α.Ο. Χαϊδαρίου για επτά χρόνια (τον διαδέχθηκε ο Γιάννης Κρέστας), ενώ υπήρξε πρόεδρος και στον Α.Ο. Χαλκίδας όταν ήταν Λιμενάρχης Χαλκίδας.
ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ
Τέταρτο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε χθες στην ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς νεαρός διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε από τον ιό. Είναι το τέταρτο κρούσμα αφού έχουν προηγηθεί τρία καταγεγραμμένα. Σε περίπτωση που τα κρούσματα ανέβουν σε επτά, τότε δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό. Στην ΑΕΛ εκφράζονται σοβαροί φόβοι ότι αυτό θα συμβεί αφού τρεις παίκτες που έχουν κορονοϊό ήταν στην αποστολή μαζί με τους υπόλοιπους.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ
Σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα.
ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ...
Με την αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» κάνει ποδαρικό για το 2022 ο Α’ Όμιλος του πρωταθλήματος της Super League 2. Καβάλα και Αναγέννηση Καρδίτσας τίθενται αύριο (15.30) αντιμέτωπες στο «Ανθή Καραγιάννη», σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική.
Οι «αργοναύτες» κάνουν προσπάθεια να συνέλθουν από τα πολλά προβλήματα που τους έχουν καθηλώσει στην τελευταία θέση της κατάταξης με επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και, μάλιστα, δίχως να έχουν... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Σε τροχιά ανόδου, από την άλλη, η ΑΣΑ, φιλοδοξεί να κάνει τρεις τις διαδοχικές επιτυχίες της, ώστε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της κατάταξης παρέα με την Ξάνθη.
Τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Νίκη Βόλου - ΝΠΣ Βέροια     2-2
ΠΑΟΚ Β’ - Πανσερραϊκός     1-1
Θεσπρωτός - Πιερικός     1-0
Αλμωπός Αρ.- Απόλλων Πόντου    2-0
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής     1-1
ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας     2-0
Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β’     0-0
Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αύριο (15:30)
ΡΕΠΟ: Α.Ο. Ξάνθη
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2021/22 (Α’ ΌΜΙΛΟΣ)
1. Α.Ο. Ξάνθη    9 αγ.    19-5 τερ.    22 β.
2. Βέροια    10    19-7    21
3. Αναγ. Καρδίτσας     9    16-5    19
4. ΑΕΛ    9    13-4    16
5. Ολυμπιακός Β’    9    9-6    14
6. Θεσπρωτός    9    13-6    13
7. Αλμωπός Αριδαίας    8    13-9    13
8. Τρίκαλα    10    11-15    13
9. Νίκη Βόλου    8    13-5    12
10. Π.Ο. Τρίγλια    9    4-4    12
11. Απόλλων Πόντου    10    16-15    11
12. Πιερικός    10    10-9    10
13. ΠΑΟΚ Β’    9    9-9    10
14. Ολυμπιακός Βόλου    10    12-17    9
15. Πανσερραϊκός    9    10-15    9
16. Απόλλων Λάρισας    9    6-17    3
17. Καβάλα    7    0-45   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass