Εποχή Π. Γκουτσίδη στην ομάδα της ΑΕΛ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΗΛ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ Μ. ΖΙΩΓΑΣ ΚΑΙ Κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 20:00

Ημέρα εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ήταν η χθεσινή. Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί πλέον παρελθόν για τους «βυσσινί» και τη θέση του πήρε ο επί σειρά ετών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, τον οποίο ανακοίνωσε χθες επίσημα η ΠΑΕ.

Τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και οι συνεργάτες του Μιχάλης Ζιώγας και Κώστας Μαντζιώκας πλήρωσαν το μάρμαρο από τη μη ικανοποιητική μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ αντίθετα στο προπονητικό τιμ παρέμειναν ο γυμναστής κ. Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Τσότσας.
Η επίσημη παρουσίαση του Παναγιώτη Γκουτσίδη και του άμεσου συνεργάτη του Αλέξη Σπυρόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα 27 του μηνός στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια. Οι νέοι προπονητές της ΑΕΛ θα βρίσκονται για πρώτη φορά στον πάγκο των «βυσσινί» στο ντέρμπι με την Ξάνθη στις 29 του μηνός στο στάδιο Αλκαζάρ.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνει από σήμερα (σ.σ. χθες) ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ήταν επί σειρά ετών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, όταν και διεκόπη η συνεργασία του με τον Ατρόμητο Αθηνών, μέχρι και πριν λίγες ημέρες.
Από το προηγούμενο προπονητικό team παραμένουν ως γυμναστής ο κ. Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Βαγγέλης Τσότσας.
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στο παρελθόν και πριν αναλάβει συνεργάτης του κ. Γιώργου Παράσχου ήταν επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ Ξάνθης αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων τον Πέτρο Μάνταλο, τον Μπαξεβανίδη και μαζί με τον παλιό προπονητή της ΑΕΛ κ. Ουζουνίδη είναι ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων που έχει αναδείξει επί σειρά ετών πολλούς γνωστούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Κομοτηνή.
Η επίσημη παρουσίαση του κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη και του άμεσου συνεργάτη του κ. Αλέξη Σπυρόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 2:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Αλέξη Κούγια.
Αυτονόητο είναι ότι οι νέοι προπονητές της ΑΕΛ θα βρίσκονται για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΛ στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τους κ.κ. Ηλία Φυντάνη, Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μαντζιώκα για την προσφορά τους μέχρι σήμερα στον Σύλλογο, αλλά αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη λόγω των αποτυχημένων αποτελεσμάτων στους αγώνες πρωταθλήματος και τη μεταβολή της ΑΕΛ από φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος σε outsider».

 

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστά τα παρακάτω:
«Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την είσοδο νέων μελών στο Δ.Σ. της εταιρείας.
Σήμερα (σ.σ. χθες) στους λογαριασμούς όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ κατατέθηκαν χρήματα και εξοφλήθηκαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΛ μέχρι τις 30/11. Ομοίως εξοφλήθηκαν οι προπονητές των ομάδων U17 και U20, οι υπάλληλοι στα γραφεία και στο προπονητήριο των Δένδρων.
Η εξόφληση των προπονητών και των μελών του ιατρικού team θα γίνει τη Δευτέρα 27/12/2021.
Όλα τα χρήματα κατατέθηκαν από τον κ. Κούγια, όπως γίνεται από την 01/07/2021, αφού μέχρι σήμερα στον λογαριασμό της ΑΕΛ δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα ευρώ είτε από την τηλεόραση είτε από το στοίχημα».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 (Τετάρτη 5/1, 15:00) όπως αυτό ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή έχει ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Πόντου - Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Αναγ. Καρδίτσας - Πανσερραϊκός
Πιερικός - Ο.Σ.Φ.Π. Β
Ξάνθη - Απόλλων Λάρ.
Θεσπρωτός - ΑΕΛ
Καβάλα - Τρίκαλα
Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟΚ Β’
Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β. (ERTSPORTS)
Ρεπό: ΝΠΣ Βέροια
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Επισκοπή - Λεβαδειακός
Κηφισιά -Ηρόδοτος
ΑΕΚ Β’- Αιγάλεω ΕΡΤ3
Καλαμάτα - Καλλιθέα
ΠΑΟ Β’ - ΟΦ Ιεράπετρας
Καραϊσκάκης-Ζάκυνθος
Εργοτέλης - Χανιά
Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας
Ρεπό: Ρόδος

 

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Δύο εξ αναβολής ματς στη Super League 2 ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή και θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κηφισιά και τη Ζάκυνθο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/1 και ώρα 15:00. Επίσης, ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και τη Νίκη Βόλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/1 και ώρα 15:00. Επιπλέον, ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Ρόδο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/12 (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας αντί του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς που είχε αρχικά ορισθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass