Στην Αστραπή Ν.Π. ο Τάσος Κυριάκος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2021 20:10

Σε μία χριστουγεννιάτικη μεταγραφική έκπληξη προχώρησε η ομάδα της Αστραπής Ν. Πολιτείας, καθώς ο γνωστός για το βαρύ ποδοσφαιρικό του βιογραφικό Τάσος Κυριάκος αποκτήθηκε από τους «πορτοκαλί». Ο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής θα δώσει το «παρών» στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία της Αστραπής.


Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
«Η Αστραπή Νέας Πολιτείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Τάσου Κυριάκου, ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό γνωστό στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό από τη θητεία του σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Ο Τάσος Κυριάκος, ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του, έδειξε από την πρώτη στιγμή την πρόθεσή του να στηρίξει τη φιλοσοφία και την προσπάθεια του σωματείου να εξελίσσει ανθρώπους-ποδοσφαιριστές.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο προπονητής ευχαριστούν θερμά τον Τάσο που επέλεξε την οικογένεια της Αστραπής και του εύχονται υγεία και επιτυχίες. Τάσο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass