«Δύο στα δύο» για την Ακαδ. Ολύμπικ

*ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-12 «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡ. ΜΕ 7-0

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2021 20:16
Κ-8 Κ-8

Νικηφόρα αποδείχθηκε και η 2η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-12 «Ευ Αγωνίζεσθαι» της ΕΠΣΛ για την Ακαδημία Ολύμπικ (1), η οποία επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 7-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Φλώρος (2), Φ. Μπασδέκης, Δ. Μπασδέκης, Παπαδάκος, Παναγιωτίδης και Κυριακάκης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (1) (Γαλάνης-Κωνσταντίνου): Γεροκώστας, Φ. Μπασδέκης, Δ. Μπασδέκης, Κορομπίλιας, Φλώρος, Παπαδάκος, Παναγιωτίδης, Τοπάλης, Καραλής, Τσιρογιάννης, Κυριακάκης, ενώ έπαιξαν και οι Τσιαπλές, Γιολδάζης, Ζηνούλης, Δημητρίου, Μητσοπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πατσούδης): Δέλλας, Γεωργόπουλος, Ρίζος, Λειβαδιώτης, Καραγκούνης, Κουλιαλής, Αρβανίτης, Ψάρρας, Αυγέρης, ενώ έπαιξαν και οι Σχοισμένος, Βογιατζάκης, Γκουγκουλής, Κωστάκης.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «Κ-8»
Εν τω μεταξύ φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι ομάδες Κ-8 της Ακαδημίας Ολύμπικ και του Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 4-4 με σκόρερ τους Τσολάκη, Αλεξίου, Χατζησυμεών και Παπαγεωργίου για την Ακαδημία Ολύμπικ και τους Τσεκούρα, Καλύβα, Τασιά και Γκίζα για τον Απόλλωνα Λάρισας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Κωνσταντίνου-Καματσέλος): Φαρασλής, Τσολάκης, Χατζησυμεών, Πλιάκας, Αλεξίου, Αραμπατζής, Στάθης, Παπαγεωργίου, Τσιμποτάρου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ξύτσας): Καλύβας, Εμμανουήλ, Τασιάς, Τσεκούρας, Καλφούτζος, Γρηγορούλης, Μπατζώλας, Γκίζας, Κουφονίκος, Νανούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass