Κέρδισαν DAN Λαρισαίοι αθλητές του Kyokushindo

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2021 20:20

Ένα νέο άθλημα πολεμικών τεχνών, το Kyokushindo, αρχίζει και γράφει τη δική του ιστορία εδώ και έναν χρόνο στη Λάρισα. Με δυο σχολές ήδη στην πόλη μας και δεκάδες αθλητές, προχωρά σε νέες εκδηλώσεις αναδεικνύοντας τη δυναμική του αθλήματος.


Το Kyokushindo κατάφερε τον συνδυασμό και την πολυμορφικότητα όλων των πολεμικών τεχνών, εξελίσσοντας τις τέχνες OSU. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τεχνικές όρθιας μάχης όσο και τεχνικές εδάφους με γνώμονα την πλήρη ασφάλεια του αθλητή χάρη στην προστατευτική κάσκα που βοηθάει να αντιλαμβάνεσαι όλα τα χτυπήματα χωρίς τραυματισμούς.
Πριν λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το δεύτερο σεμινάριο παρουσία του ιδρυτή του Kyokushindo κ. Kancho Hagen Behboudi και του αρχηγού Ευρώπης κ. Αποστόλη Πλιάτσικα. Ο Λαρισαίος εκπαιδευτής, κ. Κωνσταντίνος Πουτσιάκας, στις εξετάσεις μαύρων ζωνών που έγιναν, είχε τη χαρά να λάβει το 5 DAN από τον κ. Kancho Hagen Behboudi και ορίστηκε αντιπρόεδρος Ευρώπης.
Επίσης, ο Λαρισαίος εκπαιδευτής του αθλήματος, Γιώργος Πλιάτσικας έλαβε τον βαθμό 4 DAN και τον βαθμό του branch chief του αθλήματος. Οι δυο τοπικοί εκπαιδευτές δέχτηκαν τις ευχές του ιδρυτή και του αρχηγού Ευρώπης, για την αρτιότητα των εκδηλώσεων και ευχήθηκαν τα καλύτερα στους ίδιους και στους αθλητές τους. Επίσης συνεχάρησαν τους Βαγγέλη Ευστρατίου για την απονομή του βαθμού 3DAN, την Κάλη Σμουλιώτη για τον βαθμό 2DAN, τον Άρη Γκρίμπα για τον βαθμό 2DAN, τον Ιάσονα Φωτιάδη, τον Πασχάλη Τόλια και τον Στάθη Βαρελα για τον βαθμό 1 DAN.
Οι δύο Λαρισαίοι εκπαιδευτές, με το πέρας των εξετάσεων ευχαρίστησαν θερμά τον δάσκαλό τους κ. Απόστολο Πλιάτσικα για την πολύχρονη προσφορά του στον χώρο του αθλήματος και όσα τους έχει διδάξει και έχει δώσει στον χώρο των πολεμικών τεχνών OSU στην πολυετή ενασχόληση και προώθηση του αθλήματος στην πόλη μας και την Ελλάδα, ευρύτερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass