Πολύτιμη ισοπαλία για τον Π.Ο.Ε.

*Εμεινε όρθιος και στην Αγριά (0-0)

Δημοσίευση: 08 Νοε 2021 20:00

Μετά από ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, Θησέας Αγριάς και Π.Ο. Ελασσόνας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.


Μια πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα της Ελασσόνας, που έμεινε όρθια για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και δείχνει πως έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θησέας έδειξε ότι θα είναι απειλητικός, με τον Ιακωβίδη να βγάζει τη σέντρα και τον Βαρουξάκη να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Γούπος έδιωξε σε κόρνερ. Από την άλλη, στο 27’ ο Αλεξίου του ΠΟΕ έκανε το πλασέ για να στείλει την μπάλα άουτ.
Ο ΠΟΕ πήρε μέτρα πάντως στο γήπεδο στη συνέχεια, με τον Θησέα να προσπαθεί να βγάλει φάσεις, έχοντας μία κεφαλιά του Γκαγκά στο 32’ που έστειλε την μπάλα άουτ
Η πιο ουσιαστική φάση του πρώτου ημιχρόνου βέβαια έγινε στο 44’, με τον Φώτη Γκουντρουμπή από πλευράς ΠΟΕ να σουτάρει και η μπάλα να σταματά πάνω στα αντίπαλα σώματα, ενώ στην εξέλιξη ο Θησέας βγήκε στην κόντρα, ο Βαρουξάκης προσπάθησε να νικήσει τον Γούπο, ο οποίος όμως ήταν και πάλι παρών.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΕ είχε μία φλύαρη υπεροχή, με τον Θησέα από την άλλη να χάνει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μία φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Κουτσιρίμπα στο 80’ τελικά δεν είχε αποτέλεσμα για τους Ελασσονίτες, καθώς ολοκληρώθηκε με επιθετικό φάουλ. Ο ΠΟΕ είχε δύο καλές στιγμές για να «κλέψει» τη νίκη με τους Γκουντρουμπή και Μουξιό.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Κώστας Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (67’ Τσιανάκας), Λίτσος (86’ Δημουλάς), Βαρουξάκης (67’ Κατσιγιάννης), Καρατσόλης (82’ Φουρκιώτης).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης (79’ λ.τ. Καραλούλης), Γκαμπέτας, Γκουντρουμπής, Ματούλας (70’ Μουξιός), Τόλιος (46’ Καραγκούνης), Μουστάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass