Στο τρενάκι του τρόμου…

Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ PORTIMAO

Δημοσίευση: 07 Νοε 2021 13:30

Σύμφωνα με τις αλλαγές στο ημερολόγιο αγώνων λόγω Covid φέτος, οι ομάδες του MotoGP θα επιστρέψουν στο Portimao για δεύτερη φορά αυτήν τη σεζόν, για τον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος 2021 στην πίστα Grande Prémio do Algarve.

Η πίστα Autodromo Internacional do Algarve βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Πορτογαλίας και τον Απρίλιο φιλοξένησε τον τρίτο αγώνα της σεζόν και τώρα θα καλωσορίσει και πάλι τους αναβάτες. Η πίστα έχει μήκος 4.6 χιλιόμετρα, διαθέτει εννέα δεξιές κι έξι αριστερές στροφές και μία ευθεία, σχεδόν ενός χιλιομέτρου (968 μ.). Οι έντονες ανισομετρικές διαφορές της διαδρομής και το ιδιαίτερο και κατηφορικό κομμάτι στην πρώτη στροφή δίνουν στην πίστα τον ορισμό «τρενάκι του τρόμου».
Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Piero Taramasso, διευθυντής Michelin Motorsport Two-Wheel Manager, δήλωσε: «Μετά το συναισθηματικό «τρενάκι» του Misano, με τις απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, είμαστε τώρα πίσω στο αληθινό τρενάκι του τρόμου, εδώ στο Portimao με τις πολλές υψομετρικές αλλαγές».
O Marc Marquez δεν θα βρίσκεται στο Grand Prix της Πορτογαλίας λόγω τραυματισμού σε προπόνηση. Σύμφωνα με μια δημοσίευση της Honda, ο Ισπανός αναβάτης έπεσε σε προπόνηση στο χώμα και έπαθε μια ελαφριά διάσειση, που έκανε τους γιατρούς να τον αποκλείσουν από το Grand Prix της Πορτογαλίας. Η ανακοίνωση της Honda: «Το προηγούμενο Σάββατο ο Marc Marquez, ενώ ετοιμαζόταν για το Πορτογαλικό Grand Prix σε μία από τις συνηθισμένες προπονήσεις στο χώμα έπεσε και η πτώση τού προκάλεσε μια ελαφριά διάσειση. Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης στο σπίτι και βλέποντας ότι ακόμη δεν ήταν καλά, σήμερα ο Marquez επισκέφτηκε τους γιατρούς για να εκτιμήσει την κατάστασή του με ένα τσεκ απ. Ως προληπτικό μέτρο, ο Marquez δεν θα συμμετάσχει στο Grand Prix της Πορτογαλίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο». Τρενάκι του τρόμου λοιπόν σήμερα στις 15.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass