DE-TOX A’ ΕΠΣΛ

Ο Δωτιέας μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής

*Κέρδισε για την 5η αγωνιστική τον Φαλανιακό 3-2 *Οικονόμος Τσαριτσάνης και Α.Ε. Κιλελέρ έκαναν το 5x3 *Πέντε ισοπαλίες στα εννέα ματς

Δημοσίευση: 01 Νοε 2021 21:00

Ο Δωτιέας αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Α' κατηγορίας DE-TOX κερδίζοντας με 3-2 τον Φαλανιακό στη Γιάννουλη και παραμένει στην κορυφή, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την Α.Ε. Κιλελέρ που συνέχισαν με νίκες τη φετινή τους εντυπωσιακή πορεία. Από 'κει και πέρα, σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο Πύρρος με αντίπαλο τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ενώ σε πέντε παιχνίδια είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες.


*Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης ημέρας:

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 2
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 3
Σε ένα ματς που τα είχε... όλα, ο Δωτιέας Αγιάς πέρασε νικηφόρα χθες από το γήπεδο της Γιάννουλης, επικρατώντας του τυπικά γηπεδούχου Φαλανιακού με 3-2. Σημειώθηκαν συνολικά πέντε γκολ, είχαμε ένα δοκάρι, ένταση, πάθος και πολλές δυνατές προσωπικές μονομαχίες και όλα αυτά παρουσία 400 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες και έδωσαν ζωντάνια σε έναν τοπικό αγώνα. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό-αποτελεσματικό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και κατέκτησε μια πολύτιμη νίκη που το διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας το απόλυτο.
Όσο για τους «κιτρινόμαυρους» του Κώστα Νεμπεγλέρα, αφυπνίστηκαν στην επανάληψη και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-3, δεν τα παράτησαν, διεκδικώντας με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε λοιπόν η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 7' ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με δράστη τον Γιώργο Λεσάι, ο οποίος πλάσαρε, ο Αναστασίου δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Εν συνεχεία ο Φαλανιακός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 16' η κεφαλιά του Λάιου έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Λόλα στο 31'. Στο 41' ο Δημολιός έβγαλε τη σέντρα, αλλά το σουτ στην κίνηση του Πατσιωτού έφυγε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους, ο Βασίλης Ντακούλας με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημολιού έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για τη νίκη.
Κι ενώ στο πρώτο μέρος ο Δωτιέας έκανε ...πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» αναζήτησαν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς και στο 64' λίγο έλειψε να το πετύχουν, αλλά το σουτ του Πανταζή Γ. αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.
Το γκολ ήρθε όμως από τους Αγιώτες και πάλι, με τη συμβολή του Μπλέντι Μούτσα, ο οποίος άθελά του με το κεφάλι στο 72' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημολιού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κώστας Τσιάκος με άψογο πλασέ μείωσε σε 1-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς και δέκα λεπτά αργότερα το ματς πήρε «φωτιά» με το αυτογκόλ του Δημολιού κάνοντας το 2-3.
Τα τελευταία λεπτά είχαν δραματικό χαρακτήρα, με τον Δωτιέα Αγιάς να κρατάει γερά τη μεγάλη αυτή νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως και τον Φαλανιακό να θέλει, αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο για να φέρει το ματς στα ίσια.
Ο διαιτητής Κώστας Στάικος σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, προσπάθησε να μην αδικήσει κάποια από τις δύο ομάδες. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και την κόκκινη κάρτα -εκατέρωθεν- σε σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ ήταν κοντά στις φάσεις. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο αυστηρός, όταν οι παίκτες έπεφταν σκόπιμα για καθυστέρηση. Καλοί και οι δύο συνεργάτες του Αποστόλης Καρακώστας και Βασίλης Μάνος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας-Χρ. Γκικούδης): Αναστασίου, Καραμπούζης (67'Ιωαννίδης Σεμπ.), Γιαννακόπουλος, Λάιος, Κολοβός Κ. (59'Πανταζής Γ.), Μπλέντι Σ., Μούτσα, Τσιάκος (90’ Λυγούρας Β.), Γαρυφαλλόπουλος, Λόλας, Νάστας (59'Μαχαίρας).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Τσακάλι (45' λ.τ Κορλός), Δημολιός, Σούλης, Γκατζούλης (34' λ.τ. Παπαγιαννούλης), Μακρής (63' Χατζής), Ντακούλας, Πατσιωτός (63' Μπλατσέρη), Σούμπασης, Λεσάι.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΙ
Κι ενώ όλα κύλησαν ομαλά σε γενικές γραμμές, στο 45’ τραυματίστηκε ο Αουρέλ Τσακάλι (υπέστη ελαφριάς μορφής διάσειση), ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του στον Δωτιέα, εύχονται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 4
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - με το απόλυτο της δυνατής συγκομιδής- παρέμεινε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του ελλιπούς Α.Ο. Μαυροβουνίου με 4-1 και χαροποίησε -για μία ακόμα φορά- τους φιλάθλους του, με την απόδοσή του, αλλά και την αποτελεσματικότητά του.
Αφού "προειδοποίησε" στο 4' με τον Πεπκολάι και στο 13' με τον Δραχαλίβα, η ομάδα του Νίκου Φώλλα άνοιξε το σκορ στο 15', όταν ο Στέλιος Δραχαλίβας εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων, παρεμβλήθηκε και με πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στη συνέχεια στα δίχτυα (1-0). Στο 22' ο Δραχαλίβας "έβγαλε" ιδανικά στον κενό χώρο τον Ερβίν Πεπκολάι που προχώρησε και έγραψε το 2-0. Στο 25' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Σεμερτζίδη, ενώ στο 35' γκολ που πέτυχε ο Ντούφας, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πεπκολάι, ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη του α' βοηθού. Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και στο 37' μείωσαν σε 2-1 με διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Μπάγκα.
Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι "πράσινοι" και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 46' με τον Κατσαρό (σουτ ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι) και στο 49΄με τον Πεπκολάι (φάουλ που εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ριζόπουλος). Στο 54' ευστοχώντας σε πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σεμερτζίδη από τον Μαγγόλα, ο Δημήτρης Ντούφας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 57' και πάλι από τα 11 μέτρα (ανατροπή του Δραχαλίβα από τον Καραμπίνα) ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Στο 71' η ομάδα του Μαυροβουνίου πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Καραμπίνα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Ν. Δραχαλίβα, ενώ στο 73' σημειώθηκε η φάση που "έβαλε φωτιά" στο γήπεδο: O Πεπκολάι μαρκαρίστηκε στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και φάνηκε να ανατρέπεται, με αποτέλεσμα οι Τσαριτσανιώτες να ζητούν τον καταλογισμό της "εσχάτης των ποινών". Αντ' αυτού, όμως, ο διαιτητής Γιώργος Αντωνίου θεώρησε ότι πρόκειται για "θέατρο" και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πεπκολάι, στερώντας του έτσι και τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφής εναντίον του Δωτιέα Αγιάς, κάτι που προκάλεσε γενική ένταση.
Ορθές ήταν οι υποδείξεις των βοηθών Χαράλαμπου Μπλιώνα - Νίκου Χατζηκαμαγιάννη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Nίκος Καραμήτσιος): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι (80' Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας (80' Πίπιλας), Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Στ. Δραχαλίβας, Κατσαρός (59' Πούτας), Σεμερτζίδης (68' Δ.Μουλτσιάς), Πεπκολάι, Ντούφας (59' Ντάλλας).
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Δ. Μπάγκας (59' Ντούρας), Καραμπίνας, Μαγγόλας, Κολιοφούτης, Τατσέλος (46' Κ. Μπάγκας), Κυρμιτζής (46' Εμμανουήλ), Ν. Μπατζέλας, Πασιάς, Μπέτσης, Κακαζούκης.
* Λόγω τιμωρίας ο προπονητής του Α.Ο. Μαυροβουνίου Βασίλης Μπακογιάννης έδινε οδηγίες στους παίκτες του ευρισκόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ 3
Ασταμάτητη η Α.Ε. Κιλελέρ, βρήκε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε στο Δασοχώρι τον τυπικά γηπεδούχο Σμόλικα, με 3-1.
Το σκορ άνοιξε στο 59' ο Κορδαλής κάνοντας το 0-1 και στο 67' ο Τζέκα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 0-2.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 71', ο Γκαραλιάκος με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 76'ο Πρισακάρου.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Πρίφτης, Χασιώτης, Τάφα, Βράκας (30'λ.τ. Μπλάντας), Κόκκινος (65'Παπαγεωργίου), Πράπας, Χριστακέας, Πρισακάρου, Χαζίζι.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας (70' Κίτσιος Π.), Τζαβέλλας, Ντιντής, Κορδαλής, Αργύρης, Γκαραλιάκος (75' Κωστόπουλος), Παπαχρήστος Κουβελάς, Τζέκας Χ. (70' Κίτσιος Δ.).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 0
Σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους, έχοντας τις δικές τους καλές στιγμές, Δαμασιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ., Δούκας, Σκούπρας, Λούτσος, Βίδρας, Κυρατζής Β., Δεληχάς (43′ Μούρι).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Ντελής Γ., Ντελής Δ., Χατζηλιάδης, Τσούλης Αθ. (46′ Παπακωνσταντίνου), Γανός, Χατζόπουλος, Κερμελίδης, Λαβαντσιώτης (80′ Τσούλης Δ.), Φώτος (85′ Αγγελακόπουλος).
*Ο Δαμασιακός με ανακοινωσή του εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουκούλη, όπως επίσης και για τον συνεργάτη του κ. Παπαγεωργίου, υποστηρίζοντας πως αδικήθηκε σε αποφάσεις του ρέφερι και σε υποδείξεις του επόπτη.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1
Ο Ζαρκαδής ήταν αυτός που στο 85' βρήκε δίχτυα και έσωσε την παρτίδα για την Αστραπή Νέας Πολιτείας, χαρίζοντάς την τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα με 1-1 απέναντι στον Παναγροτικό Νίκαιας που μετρούσε το απόλυτο.
Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» (είχαν δοκάρι στο α' μέρος με τον Ανδρεόπουλο) αναγκάστηκαν να παίξουν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χουσενάι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γκουντίκα στο 71', αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα αυτό ως το τέλος.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης, Παπανικολάου (46′ Βέλλας), Κατσιάνος, Κολλάτος, Πέτρου, Μπόνιας, Γεωργοσούλης, Ζαρκαδής, Καλτσάς, Κωνσταντίνου (80′ Κούρτης).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Περήφανος, Ακρίβος, Σώκος, Ψαρούλης (65′ λ.τ. Γεωργόπουλος), Χουσενάι, Ξιώνης, Γκανάβας (65′ Μούλιας), Γκουντίκας, Ανδρεόπουλος (46′ Παπακώστας), Αλατάς (78′ Νάτσης).

ΑΜΠΕΛΙΑ 0
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ 0
Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δήμητρα Γιάννουλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις κερδίζοντας από έναν βαθμό, καθώς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα στην 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης έψαχνε το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να φύγουν με τη νίκη.
Η Αμπελιά είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Τσαπατώρη και Νταμπαλέτσιο, ενώ η Γιάννουλη έφτασε δύο φορές με αξιώσεις στην εστία της Αμπελιάς με τους Ραμάι και Τάφα, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Πάλλα και Δίχρη.
ΑΜΠΕΛΙΑ ( Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης, Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ. (57' Νταμπαλέτσιος), Κουρμπάτι (69' Χριστοδούλου), Κοτρώτσιος Χ., Τσαπατώρης, Καρατζούκος, Σπύρου, Χατζής.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Τάφα (65' Μαντζαφλάρας), Μπόντε, Ραμάι, Κατσάμπελας (46' Γουλούλης).

ΑΒΕΡΩΦ 0
ΠΥΡΡΟΣ 2
Χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Θάνος Γιώργης, ο Πύρρος έφυγε με το «διπλό» στις αποσκευές του, επικρατώντας του νεανικού Αβέρωφ με 2-0.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Δημήτρη Βλάχου που συνδυάστηκε μάλιστα και με καλή εμφάνιση, με τον Γιώργη να ανοίγει το σκορ στο 33', ενώ ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα της επανάληψης (46') διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Όσο για τους γηπεδούχους πάλεψαν με τη σειρά τους, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν στο 25', αλλά ο Ζήκος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Πολυμέρου.
ΑΒΕΡΩΦ (Γ. Παπαντωνίου): Παπαδημητρίου, Σπαρτής, Τσούτσος, Μπαντέλας, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Μηνάς (46′ Γραμμένος), Ντέκας, Μπέης, Κανιούρας (85′ Σδράλης), Ζήκος (70′ Σωτήρης).
ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Πολυμέρου (90′ Ντούσιος), Βίλλης, Χύσα, Τσιρογιάννης, Πατσιούρας, Σουλάι (72′ Νούσιας), Γιώργης, Σάρρα, Βύρλας (85′ Φιλίππου), Αλλιάι, Πικούλης.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0
ΓΟΝΝΟΙ 0
Η Δόξα Αργυροπουλίου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 64' λόγω της αποβολής του Μπαρμπαγιάννη και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Όλυμπο Γόννων.
Ματς στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν σε ένα τέρμα, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τους «κυανόλευκους» με τη σειρά τους να φυλάνε καλά τα νώτα τους, ενώ είχαν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Ι. (73′ Μπαχτσιβάνος), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Μπαμπάκος, Καραλής Π., Χατζής, Καλόγηρος, Βασιλειάδης (65′ Σαμπανλάρι Άλ.), Σακοράφας Χρ. (78′ Τζατζάκης), Λεσάι (78′ Μπέλτσιος).
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Β. (65′ Τσιντζιλώνης), Γκουγκουλιάς Ν., Γκουγκουλιάς Χρ. (50′ Συγκούνας), Μπούμπουλης Αθ., Φώλλιας (30′ Παρασκευούδης), Σερίφης, Ζαϊρές Γ., Τζήκας Στ. (65′ Τζίκα Ίλ.), Κολτσίδας (65′ Μουζακίτης), Μπούμπουλης Ευάγγ.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 0
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Ροδιάς μεταξύ του Αμπελωνιακού και της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Παιχνίδι με το οποίο και άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της DE-TOX - Α΄ΕΠΣΛ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.
Πάντως πιο κοντά σε ένα γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια με τους Αλεξίου, Μπάκο και Πατσή στα τελευταία λεπτά.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Μαυρίδης (46’ Αλεξόπουλος Α.), Πάνου, Κολιός, Αλατάς, Αλεξόπουλος Σ., Κυρίτσης (78’ Γωγάκος Γ.), Σίλβι (46’ Ντανίκας), Γκιόνα Ν., Μπαρούτζας (85’ Κέρι), Βογιατζής (60’ Βούκιας).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Μπάκος, Πέτρου (57’ Πατσής), Κοντοθανάσης, Φακίτσας Σ., Γελαλής (55’ λ.τ. Αλεξίου), Φουρκιώτης (75’ Κατσιγιάννης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Αργυροπούλι - Γόννοι 0-0
Αμπελωνιακός - Βλαχογιάννι 0-0
Αβέρωφ - Πύρρος 0-2
Αμπελιά - Δήμητρα Γιάννουλης 0-0
Νέα Πολιτεία - Παναγροτικός 1-1
Φαλανιακός - Δωτιέας Αγιάς 2-3
Δαμασιακός - Αχιλλέας Φ. 0-0
Οικονόμος - Μαυροβούνι 4-1
Σμόλικας - Κιλελέρ 1-3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 6/11, 15:00)
Αμπελωνιακός - Αργυροπούλι
Γόννοι - Αβέρωφ
Βλαχογιάννι - Αμπελιά
Πύρρος - Ν.Πολιτεία
Δήμητρα Γιάννουλης - Φαλανιακός
Παναγροτικός - Δαμασιακός
Δωτιέας Αγιάς - Οικονόμος
Αχιλλέας Φ. - Σμόλικας
Μαυροβούνι - Κιλελέρ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. Οικονόμος 15-4 15
2. Κιλελέρ 11-1 15
3. Δωτιέας Αγιάς 10-3 15
4. Παναγροτικός 13-3 13
5. Αχιλλέας Φ. 9-0 13
6. Φαλανιακός 16-3 12
7. Δήμητρα Γιάν. 3-3 8
8. Αμπελιά 7-6 6
9. Μαυροβούνι 3-7 5
10. Αργυροπούλι 6-7 5
11. Γόννοι 3-8 4
12. Βλαχογιάννι 3-4 4
13. Πύρρος 5-11 3
14. Δαμασιακός 3-12 2
15. Αμπελωνιακός 2-6 2
16. Σμόλικας 5-17 1
17. Νέα Πολιτεία 3-10 1
18. Αβέρωφ 0-12 0

 

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass