Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2021 20:35

Super League 2: Νέα ανατροπή με Διαγόρα


Αναστολή πήρε η αποβολή του Διαγόρα από τη Super League 2, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχθηκε τη σχετική αίτηση της ροδίτικης ΠΑΕ και ανακάλεσε την προ διημέρου απόφασή της, περί ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Με τη νεότερη απόφασή της, η ΕΕΑ αναβάλλει την υπόθεση του Διαγόρα, δίνοντας στους ανθρώπους του συλλόγου, χρόνο για προσκόμιση πρόσθετων στοιχείων.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, η ΕΕΑ απέρριψε τη μεταβίβαση του 71,43% των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας στην εταιρεία «RC CYCLES RACING L.T.D.» και παράλληλα ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής των Ροδιτών.
Με βάση την τελευταία απόφαση ο Διαγόρας αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της Super League 2, όπου πρόκειται να φιλοξενήσει αύριο Σάββατο τη Β’ ομάδα της ΑΕΚ.

 

Λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου
Από τη γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Μετά από ενημέρωση της ΕΠΟ και το αρμόδιο τμήμα δελτίων, αποδεκτές θα γίνουν μόνο οι μεταβολές (μετεγγραφές, επανεγγραφές, πρώτες εγγραφές ενηλίκων και δανεισμοί) που θα καταθέτουν μέχρι τη Δευτέρα 01.11.2021 και ώρα 15.00.

 

Αλλαγή ώρας στους αγώνες της ΕΠΣΛ
Η Γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας εφιστά την προσοχή στις ομάδες, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους δημοσιογράφους και όλους τους ενδιαφερόμενους υπενθυμίζοντάς τους ότι από μεθαύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 οι αγώνες του ανδρικού πρωταθλήματος θα ξεκινούν μία ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00.

 

Προς μονιμοποίηση των πέντε αλλαγών
Προς μονιμοποίηση του κανονισμού των πέντε αλλαγών οδεύει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το Διεθνές Συμβούλιο που είναι υπεύθυνο για τους κανονισμούς του αθλήματος (IFAB) εισηγήθηκε την εκχώρηση του δικαιώματος των πέντε αλλαγών στις εκάστοτε διοργανώτριες αρχές.
Με άλλα λόγια η κάθε συνομοσπονδία ή εθνική ομοσπονδία θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει τον αριθμό των αναπληρωματικών που θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε κάθε ματς.
Η πρόταση προέκυψε «κατόπιν μεγάλου αριθμού αιτήσεων» ώστε να μονιμοποιηθεί ο κανονισμός ο οποίος εισήχθη τον Μάιο του 2020 ως απαραίτητος λόγω της πανδημίας. Το βεβαρυμμένο αγωνιστικό πρόγραμμα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για πέντε αλλαγές, τις οποίες διατήρησε η μεγάλη πλειοψηφία των εθνικών πρωταθλημάτων και στη φετινή σεζόν.
Όχι όμως και η Premier League που επανέφερε τις τρεις αλλαγές από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, μολονότι κορυφαίοι προπονητές της κατηγορίας όπως ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντίολα εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για την κόπωση των ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass