Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...

ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ - ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2021 21:14

Του Σωτ. Κέλλα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ιδίως μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό ίσχυσε για τον τεχνικό της ΑΕΛ, Κώστα Φραντζέσκο, που, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Απόλλωνα Λάρισας με το εμφατικό 3-0 την προπερασμένη Κυριακή, αποφάσισε και στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα να εμπιστευτεί τους ίδιους παίκτες με μία μόνο αλλαγή στην αποστολή. Έτσι λοιπόν, τη θέση του Ομάρ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του (Κένυα) πήρε ο Νίκος Γκοτζαμανίδης.


Σχετικά με το αρχικό σχήμα, δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει κάποια από τις «εμπνεύσεις» της τελευταίας στιγμής από τον Κώστα Φραντζέσκο.
Υπενθυμίζουμε την αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Θεολόγου, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Νικολιάς, Όγκμποε.
Στο μεταξύ από χθες ο προπονητής υπολογίζει έναν ακόμα παίκτη, αφού επέστρεψε από την Ουρουγουάη ο Ματίας Ακούνια που πήγε για να είναι στη γέννα του παιδιού του, ενώ παράλληλα ο ίδιος ήταν και τραυματίας.
Σήμερα θα κάνει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να δει το ιατρικό τιμ της λαρισινής ομάδας την πορεία του τραυματισμού του και αν διαπιστωθεί ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, από την Πέμπτη θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αφού χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή της ΑΕΛ θα κάνει σήμερα στις 10 το πρωί προπόνηση και στις 12 θα αναχωρήσει για Ρόδο.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 ενημέρωσε τις ομάδες ότι η Δόξα Δράμας, αν και με δικαστική απόφαση προσπέρασε τη μη αδειοδότησή της από την ΕΕΑ, δεν μπορεί να παίξει στην κατηγορία. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών (όπως ενημέρωσε σχετικώς η ΕΠΟ τη διοργανώτρια) και μόνο έξι επαγγελματικά συμβόλαια με συνέπεια να μη διαθέτει τις προϋποθέσεις συμμετοχής του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος.
Για σήμερα μετατίθενται οι εξελίξεις αναφορικά με την παρουσία ή όχι των Ζακύνθου και Ασπροπύργου στη Σούπερ Λίγκα 2 της σεζόν 2021-22.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έλαβε αποφάσεις για τις δύο ομάδες στη συνεδρίαση της Δευτέρας (4/10) και αμφότερες παραμένουν στην αναμονή.
Στη σχετική ενημέρωση της ΕΕΑ αναφέρονται τα εξής:
«Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α του ν. 2725/99, όπως ισχύει.
ΑΝΑΒΟΛΗ για 05-10-2021
Αίτηση της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 περί ανάκλησης της από 17.09.21 απόφασης της Επιτροπής.
ΑΝΑΒΟΛΗ για 05-10-2021»
Η κλήρωση θα γίνει σήμερα στο Γκολφ της Γλυφάδας στις 20.00 και νωρίτερα προγραμματίστηκε Δ.Σ. με φυσική παρουσία, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αριθμού των ομάδων.
Πάντως εντύπωση προκαλεί πως θα γίνει κλήρωση χωρίς την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ στο οποίο έχει προσφύγει η λαρισινή ομάδα για την απόφαση να δοθεί δικαίωμα μεταγραφών σε ομάδες της Football League που ανέβηκαν κατηγορία.
Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αυτή μάλλον θα είναι η 17η Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass