Ο Διαγόρας αντίπαλος της ΑΕΛ

*ΣΤΗΝ 4η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (6/10) *ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2021 20:01

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Διαγόρας Ρόδου θα είναι αντίπαλος της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδος, μετά την κλήρωση της 4ης φάσης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και η οποία ανέδειξε τα εννέα ζευγάρια, οι αναμετρήσεις των οποίων θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και τις πέντε ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα.
Η κλήρωση της 4ης φάσης έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ παρουσία του προέδρου της επιτροπής του θεσμού κ. Νίκα και του προέδρου της ΕΕ κ. Δανιήλ, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ομάδες.
Συγκεκριμένα, προκρίθηκαν στην 5η φάση οι εξής ομάδες: Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.
Από κει και πέρα, η κλήρωση έβγαλε και τα εννέα ζευγάρια των οποίων οι αναμετρήσεις θα γίνουν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 16:00 και είναι τα εξής:
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
Διαγόρας-ΑΕΛ
Αναγέννηση Κ.-Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική-Ξάνθη
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης
ΦΣ Κοζάνη-Άγιος Νικόλαος
ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα
Πανσερραϊκός-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Καλαμάτα
*Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι μονοί και οι 14 ομάδες συνολικά που θα περάσουν στην 5η φάση θα βρεθούν στην κληρωτίδα με τις δέκα ομάδες της Super League 1, πλην των τεσσάρων ομάδων που πήραν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης).
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Μετά την κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου, ο προγραμματισμένος για μεθαύριο Κυριακή 3 Οκτωβρίου φιλικός αγώνας με τη Βέροια στο Αλκαζάρ, αναβάλλεται.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Γαρουφαλλιάς, Θεολόγου, ο Γρηγορόπουλος που ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και ο Ηλιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική Ενόπλων σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Καλαμπάκα.
Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό μετά την τροποποίηση του προγράμματος που έγινε λόγω του Κυπέλλου, το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ την Τρίτη το πρωί η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα μεταβεί αεροπορικώς στο «Σμαραγδένιο Νησί».
Είναι η δεύτερη φορά φέτος που οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν στη Ρόδο, καθώς είχαν αναμετρηθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου με την τοπική ομάδα, όπου και κέρδισαν σε φιλικό ματς με 4-1.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε», όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου με τον Κολομπίνο. Σε ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» αναφέρουν τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του επεκτάθηκε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιο με τον Adrian Colombino. O Adrian Colombino είναι πλέον μέλος της ιστορίας μας και είναι βέβαιο ότι και μετά τη συμπλήρωση των τριών ετών ή και πριν από αυτά θα επεκταθεί το συμβόλαιό του για να τελειώσει την καριέρα του στην αγαπημένη μας ομάδα. Η ανανέωση αυτή έγινε στα πλαίσια της απόφασης της διοίκησης να δημιουργηθεί μία βάση μονίμων παικτών στο ρόστερ και αυτό το σύνολο των βασικών παικτών, αλλά και όλων των νεαρών Ελλήνων παικτών, που προβλέπεται στο μέλλον να εκτοξεύσουν την ΑΕΛ, να έχουν συμβόλαιο από 3 έως 5 χρόνια. Ο Adrian Colombino έχει ουσιαστικά αγωνιστεί στην καριέρα του μόνο σε δύο ομάδες, αφού στην Ουρουγουάη αγωνίστηκε μόνο στην Wanderers Montevideo, της οποίας ήταν και αρχηγός επί οκτώ χρόνια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass