ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

Ενωμένοι για το καλό του Δωτιέα

 ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2021 21:00

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας ρίχνεται την ερχόμενη Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Δωτιέας, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 16:00 στο γήπεδο της Γιάννουλης, με την τοπική Δήμητρα.


Παιχνίδι πολύ δύσκολο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς, που θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί και να ξεκινήσει με επιτυχία τη φετινή σεζόν.
Συγκρατημένα αισιόδοξος παρουσιάζεται και ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Μπεριτζάς, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», επισήμανε τα εξής:
«Θέλω να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και χωρίς απώλειες να ξεπεράσουμε την πανδημία που ταλανίζει την ανθρωπότητα. Βιώσαμε και βιώνουμε ακόμη πολύ δύσκολες καταστάσεις, που έχουν σοβαρές επιπτώσεις, ακόμη και στον αθλητισμό. Όμως ευελπιστούμε, πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες, για όλους μας».

- Την Κυριακή ξεκινάει η Α’ κατηγορία. Πώς βλέπετε το φετινό πρωτάθλημα;
«Φέτος θέλουμε να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι, στο τέλος να είμαστε στη Γ’ Εθνική, καθώς επίσης να διεκδικήσουμε και τον θεσμό του Κυπέλλου του Νομού Λάρισας.
Βέβαια αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή απ’ όλους, συνυπολογίζοντας τη μεγάλη αποχή των αθλητών, τη δυσκολία με τον τρόπο που γίνεται το πρωτάθλημα τόσο εντός όσο και εκτός Νομού, και τον ανταγωνισμό ο οποίος θα είναι μεγάλος γιατί αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και αναμένεται πως θα είναι πολύ δυνατές.
Ευχή όλων μας είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, γιατί το έχει ανάγκη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

- Είναι φαβορί ο Δωτιέας; Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες;
«Δεν ονειροβατούμε, όλοι στον Δωτιέα γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που θα αντιμετωπίσουμε, γι’ αυτό προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι για το καλό της ομάδας.
Προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου, τον Κώστα Παπαρίζο και τον Λεωνίδα Κιόρογλου, μέσα από συλλογική δουλειά καθημερινά, να τους επαναφέρουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τόσο για τον ρυθμό όσο και τη σταθερότητά τους στην απόδοση και την ποιότητα. Έχουμε όμως συμμετοχή και ζήλο στις προπονήσεις, παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα, που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Στον αγωνιστικό χώρο θα δείξουμε την αξία μας».

- Η Διοίκηση βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση;
«Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι οι άνθρωποι της Διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Καφανέλη, οι οποίοι φροντίζουν να μη λείπει τίποτα (γήπεδα, γιατροί, φροντιστής, υλικό προπόνησης) από το αγωνιστικό τμήμα, έτσι ώστε τα παιδιά να αισθάνονται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ και να καταθέτουν την ψυχή τους, σε κάθε προπονητική μονάδα και αγώνα. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με ανθρώπους, που αγαπάνε τον Δωτιέα και το δείχνουν έμπρακτα».

- Το νέο γήπεδο θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα;
«Πολύ σημαντικό για τους παίκτες, περιμένοντας σύντομα το νέο ανακαινισμένο γήπεδο στολίδι της ομάδας, στην πόλη της Αγιάς, το οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για την επίτευξη των στόχων, είναι ότι μεσούσης της πανδημίας η Διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος του Δωτιέα με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Αγιάς με μεγάλο κόπο και μεθοδικότητα ανακατασκεύασαν, συντήρησαν και εξακολουθούν να συντηρούν δύο γήπεδα για τον Δωτιέα που θα ζήλευαν και επαγγελματικές ομάδες, το προπονητικό κέντρο στη Δήμητρα Αγιάς και το γήπεδο της Ανάβρας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί προσωρινά για τους επίσημους αγώνες.

- Και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεται προς τους φιλάθλους της επαρχίας Αγιάς;
«Άφησα τελευταίο τον φίλαθλο κόσμο του Δωτιέα, που κατά την προσωπική μου άποψη θα παίξει σημαντικό ρόλο, ίσως τον σημαντικότερο για την επίτευξη των στόχων. Καλώ από το πόστο του προπονητή τους φιλάθλους να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη.
Και να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, διότι ο Δωτιέας είναι μια ομάδα με τη δική της ιστορία και η οποία αποτελεί το καμάρι της περιοχής».

* Στη φωτογραφία ο Τάσος Μπεριτζάς, με τους συνεργάτες του Κώστα Παπαρίζο (αριστερά) και Λεωνίδα Κιόρογλου (δεξιά).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass