SUPER LEAGUE

Πρεμιέρα με υποσχέσεις

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2014 14:51 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:40

 

Πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια άφησε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη (21.30). Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου σε αντίθεση με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξεκίνησαν με βαθμολογικές απώλειες αφού αρκέστηκαν σε ισοπαλία.

Αναλυτικά:

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1

Με απώλειες μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, καθώς στην πρεμιέρα της έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό, ο οποίος προηγήθηκε στο 77' με τον Λαρισαίο Ηλία Κώτσιο, για να ισοφαριστεί στο 84' με πέναλτι του Πράνιτς. Εντελώς άχρωμος και άνευρος ο Παναθηναϊκός στο α' ημίχρονο, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον σαφώς πιο ορεξάτο, πιο οργανωμένο και σε κάποιες περιπτώσεις πιο επικίνδυνο Λεβαδειακό. Στους ίδιους ρυθμούς άρχισε να κυλά και το β' ημίχρονο, αλλά με μια σοβαρή απώλεια για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς ο Μπεργκ αποχώρησε τραυματίας στο 58'. Ωστόσο είχε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα όπου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Καρέλη στο 65' και τον Ατζαγκούν στο 68' και το "πλήρωσε" αυτό δέκα λεπτά αργότερα (77'), όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της παλιάς του ομάδας. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84'. Ο Ατζαγκούν βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μαχαίρα, ο διαιτητής Θάνος έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πράνιτς. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τομάς, Βούκσεβιτς, Κονέ, Στρατηλάτης, Μαχαίρας, Ζίτο -Ζέκα, Μπούρμπος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Πρόζιτς, Τομάς, Πίντερ (74' Μαχαίρας), Βούκσεβιτς, Κονέ (88' Μάγκας), Ορτέγκα, Ζίτο, Γουόρντεν (58' Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης (46' Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος (86' Ρισβάνης), Δώνης, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ (58' Ατζαγκούν).

* Το ματς παρακολούθησε και το νέο μεταγραφικός απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Βαλμίρ Μπερίσα.

ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλονή για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα. Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 64’, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 74’ με τον Περέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87’. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι νησιώτες, λόγω αποβολής του Μπαρέρα στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο πρώτο δεκάλεπτο να πετύχει ένα γκολ, χωρίς να τα καταφέρει, και στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ξανά στροφές για ένα πεντάλεπτο μετά το ημίωρο, χωρίς να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ πίεσαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, η Καλλονή προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και κατάφερε σε μια από αυτές, στο 64’, να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Λεοζίνιο «τροφοδότησε» τον Καμαρά και αυτός «νίκησε» τον Γλύκο και «έγραψε» το 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 74’ με τον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χογκ μετά το γύρισμα του Μακ (1-1). Το σκορ δεν άλλαξε ως τη λήξη, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Ο Περέιρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87’ για χτύπημα εκτός φάσης στον Λεοζίνιο, ενώ ο Μπαρέρα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κόκκινες: Περέιρα (87’) - Μπαρέρα (+90’, δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Βίτορ - Μπαρέρα, Κεϊτά, Λεοζίνιο

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68’ Μαντούρο), Τζιόλης (77’ Ρατς), Μάρτενς (55’ Σαββίδης), Περέιρα, Μακ, Κουλούρης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βαλιός, Γιορέντε, Καλτσάς (Γιώργου), Μπαρέρα, Καμαρά (81’ Κύπρου), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (58’ Κεϊτά).

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από γκολ του Μπαράλες στο 42', ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια στο γήπεδό του 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσάβες (59’), Ίλιτς (67’) και Τζημόπουλος (70’). Στο α' ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 42' ο Ρόλε σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες και δικαιώθηκαν στο 59' με σουτ του Τσάβες μέσα από την περιοχή. Πριν περάσει ένα δεκάλεπτο (67') πέτυχαν την ανατροπή, όταν ο Κοροβέσης γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Ιλιτς την έστειλε στα δίχτυα και τρία λεπτά αργότερα (70'), ανέβασαν τον δείκτη σε 3-1 με κεφαλιά του Τζημόπουλου, ύστερα από σέντρα του Ντάσιου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Αστέρα, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 73', λόγω αποβολής του Παπαχρήστου με 2η κίτρινη κάρτα κι έτσι η ΠΑΣ κράτησε ως το τέλος με άνεση τη πρώτη του νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος - Παπαχρήστος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73' Παπαχρήστος (2η κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝA (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84' Χαρίσης), Κοροβέσης, Ιλιτς (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (77' Ακόστα), Λίλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ Μπι (63' Μουνάφο), Μάσα (75' Φακούντο Πάρα), Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες.

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

Με το δεξί άρχισε η φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα για τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με γκολ του Παπάζογλου στο 20ο λεπτό. Αποβλήθηκε στο 90’ ο Ζουμπουλάκης του Πλατανιά που υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο έχασε (δοκάρι) ο Τάτος. Στο επιθετικό ξεκίνημα του Πλατανιά, οι γηπεδούχοι απάντησαν παίρνοντας το προβάδισμα. Στο 20’ από σέντρα του Γιαννούλη, ο Θανάσης Παπάζογλου με "άπιαστη" κεφαλιά έγραψε το 1-0, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του στην ομάδα του Περιστερίου. Από το σημείο εκείνο, ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε την ευκαιρία να "καθαρίσει" νωρίς το ματς, όταν ο Ναπολεόνι με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Καραμάνος που πήρε το ριμπάουντ απέτυχε να σκοράρει. Η ομάδα του Παράσχου συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων το πέναλτι του Ανδρέα Τάτου στο οριζόντιο δοκάρι στο 90’. Την "εσχάτη των ποινών" είχε κερδίσει ο Γεωργίου σε ανατροπή από τον Ζουμπουλάκη, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Ζουμπουλάκης (90’, δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαννούλης, Νάστος, Δημούτσος - Μαχαμάτ, Ζουμπουλάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Γιανούλης, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67’ Γεωργίου), Ναπολεόνι (74’ Τάτος), Καραμάνος (84’ Λαζαρίδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ (71’ Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Δημήτρης (81’ Τόρες), Μπανάνα, Νούνες, Μενδρινός, Ναζλίδης, Τσουράκης (71’ Μπεριάν), Γουνδουλάκης

Βέροια-Ξάνθη 3-2

Σε ένα χορταστικό ματς από φάσεις και γκολ, η Βέροια νίκησε στην έδρα της 3-2 την Ξάνθη. Οι Βεργώνης (41’), Μπεν (49’), Ντουμίτρου (83’) τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, οι Ομπόντο (77’) και Λουσέρο με πέναλτι (80’) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους. Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό στο α' ημίχρονο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και να μοιράζονται τις εντυπώσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν. Σκόρερ ο Βεργώνης στο 41' με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία. Και με την έναρξη του β' ημιχρόνου (49') διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπεν να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Καλτσά. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Ξάνθη ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 77' ο νεοεισελθών Ομπόντο με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 και στο 80' ο Λουσέρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ράνος και έκανε το 2-2. Όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ... Στο 83' ο Μπεν σέντραρε και ο Ντουμίτρου με σκαστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλί, Αμαραντίδης, Βάσκες - Γουάλας

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονιές, Βέρτζος, Καλί, Αμαραντίδης (86' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (71' Χασελμπάινκ), Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα (65' Ντουμίτρου).

ΞΑΝΘΗ (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας (55' Ράνος), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69' Ομπόντο).

Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου 3-1

Με μία εύκολη νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τους αγώνες του στη Σούπερ Λίγκα. Οι πρωταθλητές επικράτησαν 3-1 της Νίκης Βόλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σκόρερ τους Κασάμι (11’), Διαμαντάκο (28’), Αφελάι (32’), ενώ για τους νεοφώτιστους το γκολ πέτυχε ο Σκούρτης στο 56’. Με οκτώ νεοαποκτηθέντες στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς από την περσινή ομάδα ξεκίνησαν μόνο οι Ρομπέρτο, Εντινγκά, Ντομίνγκες. Από τους νέους, οι τρεις συνδύασαν το επίσημο ντεμπούτο τους με γκολ. Στο 11’ ο Κασάμι με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ, στο 28’ ο Διαμαντάκος μετά από κόρνερ του Ντομίνγκες και αδράνεια της άμυνας έγραψε το 2-0 και στο 32’ ο Ιμπραϊμ Αφελάι, πάλι με δημιουργό τον "Τσόρι", έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάκη. Στο 56’ με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ο Σκούρτης "άδειασε" Παπαδόπουλο και Αμπιντάλ και στη συνέχεια πλάσαρε υποδειγματικά τον Ρομπέρτο, μειώνοντας σε 3-1. Ενα ιστορικό γκολ, καθώς είναι το πρώτο της Νίκης Βόλου στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, μετά από 48 χρόνια. Γενικά στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβγαλε το πόδι από το γκάζι ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Μπενίτες μολονότι βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντομίνγκες, Παπαδόπουλος - Σκούρτης, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία (46’ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι (60’ Γκαζαριάν), Διαμαντάκος (70’ Μπενίτες).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βίλιαν Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ιβενς, Μαχλελής, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης (46’ Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0

Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0. Σε ένα μετριότατο παιχνίδι και μέσα στη ζέστη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις

όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Στα αξιοσημείωτα, το πρώτο τάιμ άουτ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δόθηκε στο 27ο λεπτό για να δροσιστούν οι παίκτες. Χαμένες πήγαν οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και στο β’ ημίχρονο, με κορυφαία το τετ-α-τερ του Καπέλ με τον Λορία στο 50'. Και έπρεπε να έρθει το 92ο λεπτό, για να "πάρει φωτιά" το "Γεντί Κουλέ". Ο Πετρόπουλος

ελίχθηκε στην περιοχή και με σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο να αποβάλεται για τον τρόπο που το πανηγύρισε.

ΔΙΑΙΤΗΤΣ: Τριτσώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περογαμβράκης - Μαλεζάς, Παπουτσογιαννόπουλος

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα (71' Λαμπρόπουλος), Μεϊτέ, Μακρής, Στάθης, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης), Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρουμάνος, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Νίκολας Μαρτίνες (92' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63' Ρουμπουλάκου).

Κέρκυρα-Πανθρακικός 2-1

Με τέρματα των Ναγιάρ (16’) και Καϊκούτ (27’), η Κέρκυρα νίκησε στην έδρα της 2-1 τον Πανθρακικό. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ιγκόρ στο 62'. Σαφώς καλύτερη η Κέρκυρα κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο ημίχρονο απέναντι σε έναν κακό Πανθρακικό. Στο 16' ο Σεμπάσταν Ναγιάρ πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το πρώτο γκολ του νέου πρωταθλήματος και στο 27' και σε σέντρα του Χαβίτο ο Καϊκούτ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην αρχή του β' ημιχρόνου και κατάφεραν να μειώσουν στο 62' με δυνατό σουτ του Ιγκόρ, αλλά πέραν αυτού... ουδέν! Το ματς κύλησε στα μέτρα των γηπεδούχων, που έτσι ξεκίνησαν με νίκη τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζορμπάς - Καρντόσο

ΚΕΡΚΥΡΑ(Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (79' Ζορμπάς), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο (88' Ντιμιτρόφσκι), Ομπράντοβιτς (65' Ντιόγκο), Κανακούδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Φερναντές, Τζάνης, Κάσες (46' Ντιγκινί), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης (61' Μορένο), Ιγκόρ, Παπαγεωργίου, Τσιανταφυλλάκος (74' Χασομέρης), Λαδάκης.

 

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός......................................................3-1 ......................3

. ΠΑΣ Γιάννινα.......................................... .. ..........3-1 ......................3

. Βέροια................................................................3-2 ......................3

. Κέρκυρα.............................................................2-1 ......................3

. Ατρόμητος............................................... ...........1-0 ......................3

. ΟΦΗ...................................................................1-0 ......................3

7. Παναθηναϊκός ....................................... ...........1-1 ......................1

. Καλλονή .............................................................1-1 ......................1

. Λεβαδειακός .......................................... ............1-1 ......................1

. ΠΑΟΚ.................................................................1-1 ......................1

11. Ξάνθη .............................................................2-3 ......................0

. Πανθρακικός ......................................... .............1-2 ......................0

. Παναιτωλικός ......................................... ............0-1 ......................0

. Πλατανιάς ............................................. .............0-1 ......................0

. Νίκη Βόλου............................................ .............1-3 ......................0

. Αστέρας Τρίπολης..................................   ...........1-3 ......................0

-. Πανιώνιος..............................................  ............0-0 ......................0

-. Εργοτέλης............................................ .............0-0 ......................0

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

30/08/14 19:15......................................ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης

30/08/14 19:15 ....................................Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα

30/08/14 21:30 ....................................Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

31/08/14 19:15 ..............................................Ξάνθη - AOK Κέρκυρα

31/08/14 19:15 ...........................Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

31/08/14 19:15 .........................................Νίκη Βόλου – Ατρόμητος

31/08/14 19:15 ...................................................Πλατανιάς – ΠΑΟΚ

31/08/14 21:30 ......................................Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

01/09/14 21:30 ...........................................................ΟΦΗ – Βέροια

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass