Eστειλε αισιόδοξα μηνύματα η ΑΕΛ

*ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 4-1 ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ *ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ (4’), ΚΟΥΣΤΑ (69’) ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΑΣ (73’, 80’)

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2021 20:00

Νίκη η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε χθες η ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στη Ρόδο. Οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν της ομώνυμης ομάδας με 4-1 (στη ρεβάνς του 0-0 στο Αλκαζάρ), παρουσιάζοντας σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα και κυρίως αποτελεσματικότητα στην επιθετική τους τακτική, χωρίς παράλληλα να επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να ασκήσει ιδιαίτερη πίεση.


Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς η ΑΕΛ βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με το γκολ του Συμελίδη, ενώ στην επανάληψη οι Κούστα (69’) και Μαυριάς (73’, 80’) συμπλήρωσαν το καρέ των τερμάτων.
Από την άλλη πλευρά η Ρόδος του Αγιώτη τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου είχε ισοφαρίσει στο 64’ με τον Παπάζογλου, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό παιχνίδι και συγκεκριμένα με την έναρξη της επανάληψης οι φίλαθλοι της Ρόδου πραγματοποίησαν ειρηνική διαμαρτυρία, διακόπτοντας συμβολικά το ματς για ένα περίπου λεπτό, κρατώντας πανό, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την απόφαση της ΕΕΑ να μην παραχωρήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στα «Ελάφια» στη φετινή Super League 2.
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Φραντζέσκος, παρέταξε την ΑΕΛ με σύστημα 4-3-3 και συγκεκριμένα τον Σουλούκο κάτω από τα δοκάρια, τους Θ. Παπαγεωργίου και Μαϊδανό δεξιά και αριστερά της άμυνας, Θεολόγου, Ηλιάδη στο κέντρο της άμυνας, Κ. Παπαγεωργίου αμυντικό χαφ, Κολομπίνο και Νικολιά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Συμελίδη και Γλυνό στα άκρα της επίθεσης και κεντρικό επιθετικό τον Όγκμποε.
Το γρήγορο γκολ της ΑΕΛ έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου, ωστόσο το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές.
Στην επανάληψη η ΑΕΛ απείλησε με Κολομπίνο, Πατράλη και Όγκμποε, όμως η Ρόδος ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ και στην ισοφάριση. Η ΑΕΛ έλεγξε το κέντρο, άρχισε να πιέζει ψηλά και αυτό απέδωσε καρπούς, καθώς ανάγκασε τον αντίπαλο να κάνει λάθη, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες αξιοποίησε, φτάνοντας δίκαια στο τελικό 4-1.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’: Πρώτη επιθετική ενέργεια για την ομάδα της Λάρισας, με τον Γλυνό που επιχείρησε γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και ο Συμελίδης με ψύχραιμο σουτ από το ύψος του πέναλτι γράφει το 0-1.
15’: Δυνατό συρτό σουτ του Κολομπίνο, μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
30’: Μακρινό δυνατό σουτ του Νικολόπουλου και ο Σουλούκος έδιωξε σε κόρνερ.
39’: Ωραία ενέργεια του Δελαπόρτα, που μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν ακολούθησε κανένας συμπαίκτης του τη φάση.
55’: Επικίνδυνο φάουλ του Κολομπίνο και η μπάλα περνά απ’ όλους, καταλήγοντας ελάχιστα άουτ.
58’: Πολύ καλό κοντινό σουτ του Πατράλη και η μπάλα χτυπά στο εξωτερικό των δικτύων.
63’: Ο Μαυριάς εκτελεί έξυπνα φάουλ από πλάγια δεξιά, στρώνοντας την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Όγκμποε, το σουτ του οποίου περνά άουτ.
64’: Ο Παπάζογλου ελίσσεται πολύ ωραία στη μεγάλη περιοχή και σε θέση πλάγια αριστερά, επιχειρεί κοντινό σουτ στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της εστίας του Σουλούκου, για να γίνει έτσι το 1-1.
69’: Ο Γιάκος έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Κούστα και ο τελευταίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έγραψε το 1-2.
73’: Ο Μαυριάς με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.
80’: Ο Κούστα έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μιλτιάδης πάσαρε ωραία στον Μαυριά που με εύστοχο σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ (Σ. Αντωνίου): Ηλιάδης, Σάαντο, Χίσι, Εντιαγέ, Μαρκόφσκι, Νικολόπουλος, Μίγγος, Τσαβές, Δελαπόρτας, Φερέιρα, Παπάζογλου (Αδαμάκης, Βουργουτζής, Μαρτσάκης, Καψάλης, Σουλάι, Μάρκοβιτς, Ρέτσος, Μπότος).
ΑΕΛ (Κ. Φραντζέσκος): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ. (68’ Μπέρτος), Μαϊδανός, Θεολόγου (68’ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Κ. (78’ Μιλτιάδης), Κολομπίνο (56’ Πατράλης), Νικολιάς (56’ Γιάκος), Συμελίδης (56’ Μαυριάς), Γλυνός (72’ Γρηγορόπουλος), Όγκμποε (68’ Κούστα).

 

Στα Γιάννενα η Κ17
*ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ Η Κ19

Υποχρεώσεων συνέχεια για την Κ17 της ΑΕΛ, καθώς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1, αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννενα για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:
ΧΘΕΣ
Βόλος Ν.Π.Σ.-Παναιτωλικός    2-1
Λαμία-Π.Α.Ο.Κ.    1-3
ΣΗΜΕΡΑ
14.30 ΠΑΣ Γιάννινα- Α.Ε.Λ.
16.30 Άρης-Ξάνθη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Π.Α.Ο.Κ.     3 αγ.     7
ΠΑΣ Γιάννινα    2    4
Βόλος ΝΠΣ    3    4
Παναιτωλικός    3    3
Α.Ο. Ξάνθη    2    2
Α.Ε.Λ.    1    1
Άρης    2    1
ΠΑΣ Λαμία    2    1
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Φιλική νίκη πέτυχε χθες η Κ19 επί του Όλυμπου Γόνων με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο ταλαντούχος Τσουμάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass