Στη μάχη της πρόκρισης σήμερα ο Π.Ο. Ελασσόνας

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (17:00) ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 15:03

Τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει σήμερα Κυριακή ο ΠΟ Ελασσόνας.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα αντιμετωπίζει στις 17:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τον 2ο Ομιλο. Μετά τον αποκλεισμό του Ηρακλή Λάρισας και του Αετού Μακρυχωρίου που ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Παναγρινιακό (4-3 πέν., 0-0 κ.α., παρ.) και τον Αχέρωντα Καναλακίου (2-0) αντίστοιχα, ο ΠΟ Ελασσόνας αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού από τον χώρο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Τον σημερινό αγώνα στο ΔΑΚ Κοζάνης θα διευθύνει ο κ. Πολυχρονίου (Καστοριάς) με βοηθούς τους κ. Σιδερίδη (Καστοριάς) και Σηπάκη (Πέλλας).
* Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης καταγράφονται τα εξής:
Μέχρι την τελευταία στιγμή οι άνθρωποι της ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης έτρεφαν ελπίδες ότι μπορεί να κληθούν να αντικαταστήσουν την ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα η τωρινή στελέχωση του “ρόστερ” τους να είναι ανεπαρκής. Μάλιστα, στο κενό έπεσαν και οι όποιες προσπάθειες για εκ νέου αναβολή του αγώνα κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας, καθώς την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης.
Δικαίωμα συμμετοχής σήμερα για την ομάδα του Χάρη Βοργιαζίδη έχουν μόνον... 11 παίκτες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο 19χρονος Βλαχογιαννίτης αμυντικός Πολύκαρπος Δραγατσίκης, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Καστοριά και επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο Δραγατσίκης είναι ο ...μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που θα αγωνιστεί, ενώ οι υπόλοιποι είναι μεταξύ 15 έως 18 ετών!
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Συνολικά οκτώ παιχνίδια διεξάγονται σήμερα με τα οποία πέφτει η αυλαία της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κερατσίνι (14:00)
Άνω Μερά Μυκόνου-Εθνικός ΟΦΠΦ (14:00)
Εθνικός Σκουλικάδου- ΑΟ Διαβολιτσίου (16:00)
Αιολικός ΑΕΠΣ-Πανελευσινιακός (17:00)
Άρης Σούδας-ΑΟ Καραβά (17:00)
Ατσαλένιος-ΑΟ Πυλίου Κω (17:00)
ΠΑΟ Ρουφ-Παναιγιάλειος (17:00)
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-ΠΟ Ελασσόνας (17:00)
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ
Να θυμίσουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίθηκαν απευθείας οι Διαγόρας Βραχνεΐκων, Μακεδονικός και Αταλάντη, μιας και οι αντίπαλοί τους Ζάκυνθος, Απόλλων Πόντου και Πανιώνιος αντίστοιχα δήλωσαν συμμετοχή στη Super League 2. Παράλληλα, ο Χαραυγιακός πέρασε χωρίς αγώνα στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στη 2η φάση εισιτήριο έκλεισαν οι ΑΕ Λευκίμμης, Κοζάνη, Αίας Σαλαμίνας, Άγιος Νικόλαος, Αήττητος Σπάτων, Προοδευτική, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΑΟ Υπάτου, Ερμής Μελιγούς, Άρης Σκάλας, Νέα Αρτάκη, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εδεσσαϊκός, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Αγροτικός Αστέρας, Άρης Αβάτου, Εθνικός Σοχού, Πανδραμαϊκός, Αναγέννηση Πλαγιάς, Παναγρινιακός, ΠΟ Φήκης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Θησέας Αγριάς, Αμβρυσσέας Διστόμου και Γιούχτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass