Λαρισαίες διαιτήτριες «σφύριξαν» στην Ευρώπη

ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 20:05

Στον τελικό αγώνα του 7ου προκριματικού ομίλου της «διαδρομής» των πρωταθλητών του αναβαθμισμένου Women’s Champions League προκρίθηκε χθες ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας της μολδαβικής Αγκαρίστα με 6-0.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο την νορβηγική Βαλερένγκα (κατέβαλε στα Γιαννιτσά τη Μιτρόβιτσα από το Κόσοβο με 5-0), για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

 

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΡΙΕΣ
Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης και στη «διαδρομή» των μη πρωταθλητών, η γερμανική Χοφενχάιμ επιβλήθηκε προχθές της ισλανδικής Βαλούρ Ρέικιαβικ με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό του 1ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Μίλαν που υπέταξε την «οικοδέσποινα» ομάδα της Ζυρίχης με 2-1.
Τον πρώτο αγώνα διαιτήτευσε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με πρώτη βοηθό τη Γεωργία Κομισοπούλου, ενώ οι δύο διεθνείς Λαρισαίες αύριο θα αγωνιστούν εκ νέου στον «μικρό» τελικό του ομίλου, ανάμεσα στις δύο ηττηθείσες Ζυρίχη και Βαλούρ.
* Στη νορβηγική πόλη Τροντχάιμ, η Ρόζενμποργκ νίκησε χθες τη λευκορωσική Μινσκ με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του 3ου ομίλου των μη πρωταθλητών.
Τον αγώνα διηύθυνε η Λαρισαία διεθνής Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, η οποία θα παραμείνει στην βορειοευρωπαϊκή χώρα για να ασκήσει καθήκοντα τέταρτης σε ένα εκ των δύο μεθαυριανών αγώνων (τελικός ή αγώνας 3ης - 4ης θέσης).
* Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνονται στο στάδιο «Letzigrund» της Ζυρίχης, πριν την έναρξη του προχθεσινού αγώνα, εξ αριστερών η Γεωργία Κομισοπούλου, η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και οι δύο Λιθουανές συνεργάτιδές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass