FORMULA 1

Παροικία της F1 στη Μύκονο

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2021 12:30

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις οδηγοί της Formula 1 βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.


Ξέραμε για την παρουσία του Charles Leclerc της Scuderia Ferrari στη Μύκονο, ο George Russell της Williams μάς χαιρέτησε από την Οία στη Σαντορίνη, τώρα πήγε να βρει τον αντίπαλό του και στην παρέα τους προστέθηκε και ο teammate του, Nicholas Latifi!
Οι τρεις ταλαντούχοι οδηγοί απολαμβάνουν τις ομορφιές του Αιγαίου, γεμίζουν μπαταρίες και ταυτόχρονα διασκεδάζουν με τις παρέες τους. Είναι άλλωστε αξιοσημείωτο πως και οι τρεις ήρθαν στα μέρη μας «συνοδευόμενοι»!
Ο Leclerc με την 20χρονη αγαπημένη του, Charlotte Sine. Είναι φοιτήτρια Αρχαιολογίας, μοντέλο και influencer, καθώς και κόρη του Emmanuel Sine, επιχειρηματία από το Μονακό. Μάλιστα στο πλευρό τους είναι όλη η οικογένεια Leclerc, με τον αδερφό του Arthur και τη μητέρα του Pascale.
O Russell με την Carmen Montero Mundt, που δεν έχει σχέση με τον κόσμο των celebrities και ασχολείται με τα οικονομικά και ο Latifi με τη Sandra Dziwiszek. Γεννημένη στην Πολωνία, μεγάλωσε στην Πορτογαλία, είναι απόφοιτος νομικής, αλλά εργάζεται ως μοντέλο της Pop Models Milano.
Οι τρεις οδηγοί της F1 θα απολαύσουν για λίγες ακόμα ημέρες τις ομορφιές της Ελλάδας, εκμεταλλευόμενοι το καλοκαιρινό διάλειμμα του μαγικού κόσμου της Formula 1, αφού η επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση είναι το Grand Prix Βελγίου, στις 27-29 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass