Απέκτησε τον Γκιουρσάνη ο Αετός Μακρυχωρίου

*ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2021 20:10

Ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται ο Ηρακλής Γκιουρσάνης, αλλά με διαφορετική φανέλα, μιας και μετά την επιτυχημένη του παρουσία στον Ηρακλή Λάρισας τα τελευταία χρόνια, θα παίξει τη νέα σεζόν στο Μακρυχώρι για λογαριασμό του Αετού.


Παίκτης που διακρίνεται για την ταχύτητά του και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον επιθετικό τομέα και θα είναι παράλληλα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των Κώστα Κατσάρα και Λευτέρη Τέα.
Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου ανακοινώνει την πρώτη της φετινή μεταγραφή, αφού συμφώνησε με τον ταχύτατο ακραίο επιθετικό Ηρακλή Γκιουρσάνη. Ο 24χρονος Ηρακλής, μετά από δύο χρονιές στη Γ’ Εθνική με τον Ηρακλή Λάρισας και με θητεία σε ομάδες του νομού (Λαρισαϊκός, Μελιβοία, Νέα Πολιτεία), επιστρέφει μετά από το πρώτο τρίμηνο πέρασμά του από τον Αετό (Αύγουστος-Οκτώβριος 2019), προκειμένου να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, έχοντας ήδη τεθεί στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου του Αετού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass