Ανετη φιλική νίκη για τον Π.Ο.Ε.

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΑΙΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ 4-0

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2021 21:25

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Άνετη νίκη για τον Π.Ο.Ε. του Βαγγέλη Μόρα στον δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας. Επικράτησε με το ευρύ 4-0 της δυνατής ομάδας του Αλιάκμονα Αιανής Κοζάνης, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, που άρεσε στους φιλάθλους.


Οι Ελασσονίτες προηγήθηκαν στο 22’ με τον υπό δοκιμή Μουξιό. Στο 53’ μετά από ωραία προσπάθεια – συνεργασία, ο Τόλιος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 75’ ο Γκαμπέτας από τα αριστερά με έξυπνο – «σκαφτό» σουτ έγραψε το 3-0. Τέλος, στο 88’ ο νεοαποκτηθείς Ιγγλέζος έγραψε το τελικό 4-0.
Ο χθεσινός Π.Ο.Ε. είχε καλή και συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και έξυπνους συνδυασμούς και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Φουρκιώτης, Λαγός, Γκαντούνας Ηλίας, Καραγκούνης, Καραλούλης, Καραμούλας, Τόλιος, Ματούλας, Μουξιός (υπό δοκιμή).
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Μουστάκας, Κουκούλης, Ιγγλέζος, Κουρδής, Γκαμπέτας, Τσάτσος, Νταμπώσης, Ζιώγας (υπό δοκιμή), Γκαντούνας Νίκος (υπό δοκιμή).
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Πάρις Λεωνιδάκης): Πατουλίδης, Πελέκας Βασ., Κεϊσίδης, Μαρούδης, Βούρτης, Καλημέρης, Γεωργιάδης, Αντάμης, Καλογήρου, Δημητράκης, Ματούλας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλιάκας, Πελέκας Κων., Ντούμπας, Πλακούτσης, Καλατζίδης, Τζιαναμπέτης, Τσίγγανας.

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass