Τεστάρει τις δυνάμεις της η ΑΕΛ

*ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (20:00) *ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2021 21:05

Μετά από δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε στο Καρπενήσι η ΑΕΛ με αντιπάλους τον Εθνικό Άχνας (0-0) και τον Λεβαδειακό (1-0) αντίστοιχα, σήμερα τεστάρει τις δυνάμεις της στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αγωνιζόμενη κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης (20:00-Nova Sports1).
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Κώστας Φραντζέσκος ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν μια καλή αγωνιστική παρουσία και απέναντι σε μια ομάδα που δίνει τα τελικά της τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, να δείξουν τις δυνατότητες που έχουν.


Χθες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαξιμένκο, ενώ ο Νικολιάς υπέστη ελαφριάς μορφής διάστρεμμα και ενδεχομένως αν σήμερα έχει ενοχλήσεις, να μην αναχωρήσει μετά το μεσημέρι με την αποστολή που συγκροτήθηκε για τη Θεσσαλονίκη.
Το πρωί σημειώνεται πως θα γίνει κανονικά η προγραμματισμένη προπόνηση, για τους παίκτες οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για ακόμα μία φορά σχήματα και καταστάσεις στην ενδεκάδα του, αλλά και νέα πρόσωπα, καθώς χρόνο συμμετοχής (έστω και λίγο) αναμένεται να πάρουν τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, oι Λούμορ και Ιτούρμπε. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού Covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης Covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο). Επίσης, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα φιλικό έκλεισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Μακρυχωρίου Λάρισας, το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 στις 18:30 τον Αετό Μακρυχωρίου που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει προπονητή τον Κώστα Κατσάρα.

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΝΝΕΑ ΠΑΕ
Η επιτροπή αδειδότησης της ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια Super League 2 σε εννέα ΠΑΕ της Football League.
Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε 9 φακέλους ΠΑΕ της Football League και δεν χορήγησε άδεια για τη Super League 2 σε καμία εξ αυτών.
Ειδικότερα δεν αδειοδοτήθηκαν οι ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ , ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ., ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.
*Εγκρίθηκε κατά τα άλλα από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων η οικονομική ενίσχυση των σωματείων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.«ΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜ. ΧΥΤΑΣ
Σε ηλικία 69 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Χύτας, ο οποίος καταγόταν από τον Αμπελώνα και συνέδεσε το όνομά του με την ΑΕΛ, καθώς τη δεκαετία του 1990 δούλεψε στην ομάδα επί διοικήσεων Κώστα Σαμαρά και Νίκου Παπανικολάου. Η κηδεία του έγινε προχθές, παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass