Πειθαρχία και σοβαρότητα διακρίνουν τη νέα ΑΕΛ

*Εκανε από τις καλύτερες προετοιμασίες φέτος στο Καρπενήσι *Συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2021 21:45

Μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον και με συνθήκες κατάλληλες για να δημιουργηθεί μια ομάδα ουσιαστικά από την αρχή, η ΑΕΛ επέστρεψε χθες το απόγευμα από το Καρπενήσι στην καυτή θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


Μια περίοδο μεταβατική για τους «βυσσινί», που θέλουν πάνω από όλα να δώσουν τη χαρά της ανόδου στους χιλιάδες φίλους της ομάδας και επίσης να δείξουν πως θα έρθουν τα καλύτερα στα επόμενα χρόνια, όπου δημιουργούνται προσδοκίες με τις προσεκτικές κινήσεις που γίνονται.
Τα στοιχεία που διακρίνουν τη νέα ΑΕΛ, είναι η αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα, την οποία προσπαθεί να μεταφέρει στους παίκτες όλο το τεχνικό τιμ, που κάνει μια εξαιρετική δουλειά και περιμένει να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έγινε κατά γενική ομολογία, μία από τις καλύτερες προετοιμασίες των τελευταίων ετών και ευτυχώς μέχρι τώρα, προβλήματα ιδιαίτερα δεν εμφανίστηκαν, ενώ και το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι άριστο.
Άλλωστε η παρουσία των έμπειρων παλαίμαχων παικτών στον πάγκο, όπως του Τάκη Παραφέστα, του Μιχάλη Ζιώγα, που μαζί με τον προπονητή Κώστα Φραντζέσκο, τον συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσότσα και τον υπεύθυνο της φυσικής κατάστασης Κώστα Μαντζιώκα, έφερε την ηρεμία στην ομάδα, την οποία και είχε μεγάλη ανάγκη για να κάνει την επανεκκίνηση.
Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία, πως η χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.
*Χθες η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στο Καρπενήσι πριν αναχωρήσει για την επιστροφή της στη Λάρισα και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ομάρ, ενώ η κατάσταση του τραυματία Γκράουρ θα αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ των «βυσσινί».
Σήμερα θα γίνει μία προπόνηση το απόγευμα και αύριο το πρωί μετά την προπόνηση οι παίκτες που θα επιλέξει ο Κώστας Φραντζέσκος θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 20:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί «δυνατή» φιλική αναμέτρηση με τον Άρη.
Όσον αφορά στις προπονήσεις, θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου και εν συνεχεία, θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές για να περάσουν με τις οικογένειές τους τον Δεκαπενταύγουστο.
Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα φιλικά με τη Ρόδο, το πρώτο το Σάββατο (04/09) στο Στάδιο Αλκαζάρ, και το δεύτερο ματς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/09) στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ρόδου έχει ο Αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου, που εργάστηκε και στην ΑΕΛ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass