Αποκλείστηκαν ΑΕΚ και Αρης

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2021 20:10

Η ΑΕΚ υπέστη χθες οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη στη διαδικασία των πέναλτι από τη Βελέζ με 2-3.

Ο Μάνταλος στο 98’ (1-0) έστειλε τη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού του Europa Conference League στην παράταση (2-1 στο πρώτο ματς). Το 1-0 διατηρήθηκε και στον έξτρα χρόνο, ενώ στα πέναλτι ο γκολκίπερ των Βόσνιων, Μπογκντάνοβιτς αναδείχθηκε σε ήρωα της ομάδας του, καθώς απέκρουσε τις εκτελέσεις των Λόπες και Αραούχο, ενώ νωρίτερα ο Ανσαριφάρντ είχε «σημαδέψει» το δοκάρι.
ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μπακάκης (91΄ Σβάρνας), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μιτάι (69΄ Λόπες), Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σιμάνσκι, Γκαρσία (81΄ Αλμπάνης - 91΄ Σάκχοφ), Αραούχο, Τάνκοβιτς (62΄ Ανσαριφάρντ)
ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ (Φέντα Ντούντιτς): Μπογκντάνοβιτς, Φερέιρα, Ίσιτς (95΄ Μπραντάο), Ζελίκοβιτς, Όβτσινα, Χασάνοβιτς, Ράντοβατς (87΄ Ζβόνιτς), Πρσες (63΄ Βεχάμποβιτς), Τσόσιτς (95΄ Όσμιτς), Άντουσιτς (73΄ Τσβιγιάνοβιτς), Ζαΐμοβιτς (73΄ Γκεοργκίγεβιτς)

 

Ο ΑΡΗΣ
Το 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Μάνος 36’, Σάσα 78’), ήταν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Άρη που πορεύθηκε με «δέκα» στην παράταση κόντρα στην Αστάνα (85΄ Γκαρσία δεύτερη κίτρινη). Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στην εκπνοή της παράτασης, ο Μπίτρι πάγωσε το γήπεδο. Ο Αρης δέχθηκε γκολ, νίκησε με 2-1, αλλά η ομάδα από το Καζακστάν είχε το σκορ πρόκρισης.
ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια 82΄ Τζέγκο), Μαντσίνι (66΄Γκαρσία), Μπερτόγλιο (115΄Χαϊροβιτς), Γκάμα, Μάνος (102΄Μπρούνο).
ΑΣΤΑΝΑ (Τιχόνοφ): Νεπογκοντόφ (90΄Ζαρούτσκι), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ (64΄Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Μπετσιράι (46΄Καντέτε), Εουγκένιο, Μπαρσεγκιάν (79΄Αϊμπέντοφ).
* * *
Εν τω μεταξύ η Μποχίμιαν από την Ιρλανδία θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League σε «διπλά» ματς (το πρώτο στο Δουβλίνο) στις 5 και 12 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass